GOOD LUCK Abang KIMI!!!

Monday, October 15, 2012


Hari ni anak bujang ku itu ada peperiksaan akhir tahun. Peperiksaan akan berlangsung selama seminggu.


Ucapan untuk kamu...Semoga Berjaya, jawab soalan betul² dan enjoy your exam. Perjalanan kamu masih jauh. Banyak lagi cabaran dan dugaan akan kamu tempuhi. Tak sabar² dah nak masuk darjah satu (1) yer. Tunggu...setahun jer lagi (^_^)

Note: Saya dah daftar online untuk kemasukan tahun satu, tapi masih blum gi sekolah tu lagi..hurmmmm...kamu sudah ker?



You Might Also Like

21 komen

  1. Good Luck from Aunty Sha! Lama lagi perjalanan, insyaAllah..tp yg penting jadi anak yg soleh. Amin.

    ReplyDelete
  2. good luck abg kimi... eh die ni baya airell ye? tahun dpn darjah 1?

    ReplyDelete
  3. all the best abg kimi. semoga mendpt keputusan yg cemerlang ye.
    anak saya pun darjah 1 thn dpn. tapi dah daftar dan dah dapat penempatan sekolah dah pun. tarikh akhir kena g sekolah utk pengesahan hjg bln 9 aritu.

    ReplyDelete
  4. goodluck abg kimi!
    semoga abg kimi terang hati masa menjawab soala peperiksaan tu nnt :)

    ReplyDelete
  5. gd luck ye, moga berjaya

    ReplyDelete
  6. Awak, np x post pic baru die? huhuhuhu....comel...

    ReplyDelete
  7. abang kimi jawab soalan betul2 tauu !
    aunty doakan berjaya .. insyaallahh ;))

    ReplyDelete
  8. good luck abang!!!
    moga lulus dgn cemerlang

    wei, daftar tahun 1 tu start umur bape? xbuat ape pun ni huhuhu :((

    ReplyDelete
  9. good luck dear, auntie doakan kamu berjaya tau!!

    ReplyDelete
  10. Macam tu la kita kan.. anak2 nak amik peksa.. hmm tapi haikal blom peksa lagi.. mgkn ujong2 bulan ni kot..

    ReplyDelete
  11. good luck utk kimi jugak..!!

    mesti berdebar gak kan bila ank nak exam walaupun skdar exam kecik2.. :-)

    ReplyDelete
  12. good luck..sejuk mata memandang :)

    ReplyDelete
  13. anak akak umo bpe eh? comel mst ikut mama dia ni hehehe

    ReplyDelete
  14. gud luck!! kimi lahir thn bila? Has dah daftar dah sekolah utk ery, lahir thn 2007

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page