Hadiah dari KESUMA ANGSANA

Tuesday, October 16, 2012



Terima kasih kak KA...atas hadiah yang cute ni. Saya baru jer dapat petang semalam kak. Sukanya @_@.


Kad ucapan ku kirimkan...cewahhhhh...Sedikit ucapan dari kak KA. Terharu saya membacanya kak. Terima kasih buat akak juga kerana sudi membaca, sudi tinggalkan komen dan sudi jadi sahabat saya. Harapan saya pon sama juga kak. Semoga ikatan persahabatan kita di alam maya ni berkekalan. Bukan untuk kak KA jer. untuk kamu...kamu semua yang sudi bertandang di blog saya nih. Walaupon tak pernah bersua muka, tapi kemesraan tu terjalin walaupon hanya sekadar berbalas komen di blog. Last but not least:

SAYANG KAMU KETAT²

Note: Teringin nak jumpa face to face dengan kamu semua...hurmmmm...


You Might Also Like

20 comments

  1. terharukan kalau ade yg sudi bg hadiah gini...

    ReplyDelete
  2. wah dapat hadiah dari KA ye..best3

    ReplyDelete
  3. wah wah bestnye akak dpt keychain drpd blogger :)

    ReplyDelete
  4. Bestnya dapat hadiah...sy lom ade kwan maya yg rapat cam Fiza & KA...silaturahim antara kalian berkekalan yea...:)

    ReplyDelete
  5. wah akak dh dpt ekk? cutenya, blm smpai ag yg sy punya..

    ReplyDelete
  6. kak, jom jmpa.. g psr mlm seksyen 7.. ehehe

    ReplyDelete
  7. bestnya tadi baca kat blog kak zakie ke pasal ni..lupa dah...

    tahniah ^_^

    ReplyDelete
  8. bestnya tadi baca kat blog kak zakie ke pasal ni..lupa dah...

    tahniah ^_^

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum fiza..tahniah2 yer dapat hadiah dr teman blogger..;)

    ReplyDelete
  10. tahniah fiza, cute sangat keychain ni, mmg tingin nak bersua muka jugak ;)

    ReplyDelete
  11. wah...bestnya dapat hadiah..hehehehe

    ReplyDelete
  12. Tq my dear fiza
    tq2 for this N3 and paling penting tq sudi terima hadiah kecil yg x seberapa ni. Moga ikatan persahabatan terus mekar walau di alam maya ye. Luv u too ketat2

    ReplyDelete
  13. congratulations...kak kesuma...i pon baru kenal dia hhehe

    ReplyDelete
  14. Izwa pun dh terima tapi x bleh nak update gmbr..

    ReplyDelete
  15. wah cantik la felt craft tu....tahniah :)

    ReplyDelete
  16. Nur pun dapat juga..tapi warna purple.. Memang indah sungguh persahabatan walaupun hanya di dunia maya.. :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive