LEARNING Time!!!!

Monday, October 22, 2012


Auto Published


Training Time cum Learning Time...tak gitu @_@. Ok...straight to the point. Seperti yang pernah diceritakan sebelum nih. Bulan ini adalah bulan Training untuk saya. Ber training selama dua (2) hari. Kat mana? Kat hotel uolss. Seri Pacific Hotel, Kuala Lumpur, Bilik Cengal Level 4. 

Training kali ni mengenai ‘Minutes Writing for Organizations’. Ada sesapa yang attend training ni ker? Bley dating skali @_@. Registration start pukul 8.00 am...huhuhu...paginya la hai.

Seperti biasa, saya tak dapat nak bertandang umah kamu selama 2 hari. Saya akan buat acara marathon hari rabu nanti yer.

Note: Next month pon insya'allah nak gi training lagi. Harap² ada lagi lah budget training...best..best..best ^_^.

  

You Might Also Like

14 komen

  1. Ikutkan, sy suke external training mcm ni. Mkn sedap. Hahahahah....

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu..klau bab g training yg sgt lemah ni. hahahaha

    ReplyDelete
  3. Paling best training kat luar sabah....sambil training sambil makan angin..kan semua kena tanggung..hehe...

    ReplyDelete
  4. selamat bertraining2 ye hehehe

    ReplyDelete
  5. as salam

    best nye dpt makan2 kat hotel,,kelass kau.. :)

    ReplyDelete
  6. slmt ber training. Has pernah ada course kt situ..lunch buffet dia sedap kan? hihihi. next month ada course kat grand season..mkn mkn lagi ;)

    ReplyDelete
  7. bestnya asyik training kat hotel2 je...


    selamat bertraining nok....

    ReplyDelete
  8. masa untuk memenuhkan kpi utk training ;)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page