Menongkat PIPI

Wednesday, October 10, 2012


Haaaa...selalunya orang menongkat dagu kan. Tapi yang ni versi menongkat pipi yer uolss. Kejadian berlaku masa saya tengah bersiap² nak gi keja ^_^. Qhalif leka main ngan playgym dia tu.




Hahaha...muka kesian minta tolong. Ibu naughty tau. Qhalif ni tau meniarap, tapi tak lepas lagi nak pusingkan badan dia balik. Terjerit² lah dia kalau dah letih meniarap. Tapi skang ni dah pandai dah. Berguling² di buatnya. Bila dah penat:


ZzZzZzZzzz...tengok² dah tido anak bujang tecik nih. Penat mengerah tenaga gamaknya. Lagi pon tak der orang nak layan...ahaks...

Note: Erk....kata tadi busy, ni sempat lagi up entry...ekekeke...curi masa jap.


You Might Also Like

32 comments

  1. mesti lembut je pipi macam cushion.
    meh sini...nak letak pipi kat pipi dia:)

    ReplyDelete
  2. CUTE TENGOK DIA MENONGKAT PIPI KAT SITU..

    ReplyDelete
  3. bila dia tongkat pipi mcm tue, nmpk chubby btl pipi

    ReplyDelete
  4. comel betul qhalif nie....kuci-kuci-kuci

    ReplyDelete
  5. Amboi pipi dia, geram tgk! Bleh plak pipi tersangkut kat tiang playgym :-) hi hi...

    ReplyDelete
  6. Comelnya bila tengo pipi dia tersangkut...geram mo cubit sikit...

    ReplyDelete
  7. Uit uit! Gewam aunty tgk pipi dia...bolat! Dengan rambut pacak-pacak tuuu...comel lah dia :)

    ReplyDelete
  8. hehehe...comelnya qhalif...macam muka ajikkk..

    ReplyDelete
  9. comelnye!!! geram!! kem salam kat baby Qhalif ye.. :)

    ReplyDelete
  10. hahahah sabo aje la ko nih.. tp kalu aku mmg aku gelak dulu sure comel.. dia dh bp bulan fiza? pakai sarung tgn lagik.. comelnyeee ngan rambut gitu..

    ReplyDelete
  11. Comelnya Qhalif, siap dengan rambut pacak2 lagi

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum fiza...sweetnya dia...:)

    ReplyDelete
  13. hehehe...comey jer..
    kesian dia..penat angkat kepala tu..tu yg landing kjap guna pipi..

    ReplyDelete
  14. alaaaa dak tecik ni...penat yer...cian nye..

    ReplyDelete
  15. nak komen lagi sekali..fuyooooo..rambut dak tecik pacaaaaak...

    ReplyDelete
  16. ya ampun kenapa comel sgt ni..pipi labuh tuh, rambut tegak..hahaha..meh sini acik nak gomol die..hehehe

    ReplyDelete
  17. Tomeynya baby fizaaa. Dia buln 5 kn?

    ReplyDelete
  18. kecian dia main sorang2...terus tido...boringlah tue...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive