Psstttt...Sweet Seventeen In da house!!!

Wednesday, October 31, 2012



Amacam...cun tak awek nih *bluekkkk...muntah hijo*...ekekeke. Sweet seventeen lah sangat kan. Perasan muda belia lagi. Padahal umur dah masuk three series ^_^.  

Ada rupa macam student tak atau macam budak sekolah?...kahkahkah..ferasan lagi. Ini orang yang kata tau. Bukan saya yang suka suki nak bagi statement tu. Aritu masa gunting rambut. Akak tu tanya student lagi ker? Study kat mana? Owh...kembang jap vontot mak noks. Orang ingat mak student...i loike ^_^. Saya pon jawab lah dengan jujur, Saya dah kahwin kak...anak pon dah 3 orang. 'Laaaaaa...ingatkan student'...hehehe..


Pastu masa training last week. Ada sorang tu cakap saya ni macam budak skolah. Muka macam budak skolah jer. Owh...kembang lagi noks...wakakaka...Siapa yang tak suka orang cakap macam tu kan. Kalau jual saham pon, masih laku lagi nih...tettttttttt...Mungkin sebab faktor tubuh badan saya yang petite dan cute ni kot. Cute ker...ahaks...tu yang orang ckp macam budak skolah/student. 

Layan jer lah erk. Sekali sekala buat entry tayangmukasyoksendiri, apa salahnya kan (^_^) (>_<). Lagi pon tengah kekeringan idea lah. Haishhhhhh...

Note: ASyik anak jer enterframe, sekali sekala ibu dia pon nak juga.

Extra Note: Teringin sebenarnya nak jadi student balik..nak further study. Tapi tu lah...nak kena tunggu anak² beso sket. Insya'allah...klo ada rejeki kan.

You Might Also Like

55 komen

  1. klu akak sweet 17, sy sweet 10.. ehhh.. hahaha

    ReplyDelete
  2. Yeay! Akhirnya dpt tgk muka Fiza! Hehehehehe...cute. Petit. Mmg mcm budak skolah. Hahahaha!

    ReplyDelete
  3. WAHAHA..SWEET 17 GITU.. =)

    SY PUN SUKE ORG KATE MCM STUDENT..I LIKE...

    ReplyDelete
  4. @faraherda.razalan:

    Cute erk, mekasih...Auuwwww...malu i ^_^.

    ReplyDelete
  5. haah..muda belia lagi, tak mcm anak 3 pun :)

    ReplyDelete
  6. @MAY:

    Suka kan org ckp mcm tu ☺☺

    ReplyDelete
  7. @Has:

    Kamu pon sama lah has. Tak mcm ibu 2 anak ☺☺

    ReplyDelete
  8. maintain sweet ler

    ReplyDelete
  9. wah..akhirnya! dapat gak tgk muka sis. comel je. seronok je kan bila ade yg teka kita msh sekolah lg.

    ReplyDelete
  10. akhirnya, dpt gak tgk muka fiza...mmg x mcm anak 3 pun...blh tau apa rahsianya?? eh..hehe...

    ReplyDelete
  11. bestnya awet muda, jeles tau hihi

    ReplyDelete
  12. @aanie:

    Rahsia...alaaa...tak der rahsia lah aanie.

    ReplyDelete
  13. @Tina Othman:

    Alhamdulillah. Anugerah dariNYA ^_^.

    ReplyDelete
  14. syioknyer... tuler bertuahnyer orang badan comel2ni... syukur...

    ReplyDelete
  15. KIRA SAYA LEBIH MUDALAH.. SWEET 15.. :)

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum fiza....yer la sweet jer...:)

    ReplyDelete
  17. wah...baru nampak muka ko nok...
    selalu sembang dlm fon je kan, dah nampak muka dah...yeeehaaaa...

    nok, aku plan nak jumpa ko, tapi lately ni bz betul la...nnt aku dah setel semua, aku roger ko okeh..

    ReplyDelete
  18. as salam

    bagusnya nak study lagi..akak dah tak minat dah..tp mana tau tetiba umo masuk 60 jadi minat semula..kuikui.. :)

    ReplyDelete
  19. aanie, dah namanya rahsia memanglah tak boleh bgtau hihihi, mmg sweet bila boleh berjumpa? ;)

    ReplyDelete
  20. Cute tu bukan aje kat dalam pix TAPI...post2 semua kiut, perangai kiut. Hati...hmmm agak2 kiut tak kalo nampak katak ?

    :D

    ReplyDelete
  21. @Cho Zila:

    Syukur & rasa bertuah kak ☺☺

    ReplyDelete
  22. @wahida:

    Ok dear. Nanti calling² yer. Roger & out ☺☺

    ReplyDelete
  23. @Tihara:

    Insya'allah kak...klo ada rezekinya.

    ReplyDelete
  24. @Aju Mohit:

    Jom jumpa. Umah aju kat gombak kan. Umah mertua kita pon kat gombak.

    ReplyDelete
  25. ooo..ni la wajah akak...hehe...memang sweet....x macam 30 ^_^

    ReplyDelete
  26. @cHeRyNa PiReS:

    Hahaha..Kembang i sha. Klo nampak katak, hilang trus muka kiut..ahaks...

    ReplyDelete
  27. kalo akk mcm bdk sekolah sy mcm budak tadika kot..hehehe

    *ssh benar nk tgk muka akk dlm blog ni

    ReplyDelete
  28. Wah.. Untung la suami akak beriterikan student. Hehe

    ReplyDelete
  29. @MrS. F!zA:

    Ni lagi dasyat...ekeke..Alaaa fiza, malu lah nak tepek muka sendiri.

    ReplyDelete
  30. hahaha kembang kempis akak kite ni ek? :P saham masih tinggi :P suke lettew :P

    ReplyDelete
  31. @Miss Volvo:

    Kembang, nasib tak koyak..hahaha..

    ReplyDelete
  32. heheh..bangga kan kalo org kate kite muda lgk...:P

    ReplyDelete
  33. kagumnya very suwit youuuu 17gitu.
    harus kembang bontot haha

    ReplyDelete
  34. vah vah vah!!!

    baru nmpk muka dia... alo comei!

    ReplyDelete
  35. ni pestime wani tgk muka akak...comel2 mcm bdk sek..kena menten selalu la kak kihkihkihkih

    ReplyDelete
  36. Amboi..amboi..memang nampak comel macam student pun ada..hehe

    ReplyDelete
  37. ko mmmng kecik molek rupanya ye nok...huhu...ok per sekali sekala tayang muka sendiri kan...hehe

    ReplyDelete
  38. Baru nampak muka...comel jak... =D

    ReplyDelete
  39. heheh sekali sekala tayang muka ok gak kan?! heheh

    ReplyDelete
  40. Aku rsa muka ang mcm cikgu..tu la pestime tgk muka ngko

    ReplyDelete
  41. br dpt tgk fiza dgn jelas... a'aalah... fiza ni awet mudalah... mmg nmpk cm student pun.. hihii

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page