SALAM AIDILADHA 1433H

Thursday, October 25, 2012




Selamat menunaikan ibadah korban buat semua umat muslimin dan muslimat diluar sana,  Saat entry ni ni publish, saya dah pon mula bercuti. Jaga anak² kat umah sebab Nursery dah tutup. Bagi yang pulang ke kampung...berhati² di jalan raya. Rancang perjalanan anda supaya tak tersangkut dalam kesesakan lalulintas. Jaga kelajuan kenderaan. Ingat...CAMERA AES ada di mana². Jaga², ada yang memerhati...ekekeke..

Buat bakal² haji, semoga dapat menunaikan rukun islam yang ke 5 ini dengan sempurna dan semoga mendapat haji yang mabrur, insya'allah. Dan untuk peringatan kita bersama, marilah sama² kita hayati perayaan yang istimewa ini kerana ia merupakan hari untuk umat Islam memperingati kisah pengorbanan Nabi Ibrahim dalam menunaikan perintah Allah dan ke-sabaran anaknya Nabi Ismail dalam memenuhi perintah Allah s.w.t. 

Note: Teringin nya nak jadi Tetamu Allah.


You Might Also Like

25 komen

  1. selamat hari raya ^_^

    ReplyDelete
  2. salam aifiladha buat fiza and family!!!

    ReplyDelete
  3. teringin jua.. moga kita dapat menjejakkan kaki di sana. aminnn

    selamat hari raya aidiladha!

    ReplyDelete
  4. salam aidiladha buat fiza sekeluarga..

    ReplyDelete
  5. salam aidiladha fiza..

    Insyaallah..moga2 kita di beri peluang mjdi tetamu dirumah Allah suatu masa nanti..amin

    ReplyDelete
  6. selamat menyambut raya dik ..
    bila tgk kota mekah , teringat citer adam dan hawa ke mekah , nampak jelas .. dan rasa macam berada disana jee .. ;)

    ReplyDelete
  7. Eh, da install ke AES tu? Adeh...

    Salam aidiladha Fiza....

    ReplyDelete
  8. SELAMAT HARI RAYA KORBAN JUGA BUAT KAMU..

    ReplyDelete
  9. fiza ;))
    ^^selamat hari raya aidil adha ^^

    ReplyDelete
  10. InsyaAllah, semoga AidilAdha kali ni di sambut dgn penghayatan... Amin... Salam Aidiladha jugak :)

    ReplyDelete
  11. Betul3..nieza pon teringin nak pergi sane..tgk citer adam hawa time diaorg kat sane kan..rase mcm tenang yang amat..tu blom sampai lg tu..huhu

    Selamat menyambut hari raya aidil adha ♥

    ReplyDelete
  12. Samala...teringin nk jejak kaki ke Mekah..selmt har rya korbn..fiza..dr fiza

    ReplyDelete
  13. salam aidiladha utk akak sekeluarga...Insyaallah ada rezeki pasti kita dapat jejak kaki kesana

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum fiza...selamat hari raya aidil adha yer...:)

    ReplyDelete
  15. salam aidiladha sis...
    xmasuk keje lagike hehehehe

    ReplyDelete
  16. salam aidiladha untuk akak sekeluarga...walau dh lewat nk ucap jg hehe

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page