Tanpa DIA, Minggu kita akan...

Wednesday, October 24, 2012



Note: Internet connection masih tak menentu. Kejap ok...kejap ko...hurmmmm...Saya terjah umah kamu slow² yer.

You Might Also Like

17 comments

  1. betul

    takde izinNya takde lah kita menumpang kat bumi ni

    samat ari raya fiza

    ReplyDelete
  2. hehehe nice sharinggggg fiza SUKA!

    ReplyDelete
  3. Wow! Kreatif la sape yg bt quote tu...

    ReplyDelete
  4. Hihi..sian akk.sma mcm saya jga
    bw gn hp je..

    ReplyDelete
  5. Nice. Sikit je. Simple je. Tapi menusuk kalbu betul maksudnya :)



    ReplyDelete
  6. Kalau boleh tak mahu macam tu.. nak yg terbaik kan fiza,..

    ReplyDelete
  7. ouh ptt la jarang singgah uma sy T.T

    ReplyDelete
  8. salam aidiladha..hehe

    ucap awal2...

    **saya tak penah lagi nak amik tempahan header ke ape kak...penah try buat header utk kawan..kalo akak nak, boleh jerr saya nak try buat...hehe...nak mahirkan diri..akak nak macam mana? bleh request...nanti saya pertimbangkan apa yg saya mampu buat...

    nak header ensem sangat tu x da la kak...tp saya suka try2.. nenti emel kan kalo akak nak yea...free jerr..x nak amik upah... ^_^

    asqalani02@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. entah kenapa .....sehari dua memang slow betul internet nie ye.....

    ReplyDelete
  10. good to be alive kan akak.. semoga redha ALLAH selalu bersama kita ;)

    ReplyDelete
  11. takpe..lepas raya nanti baru terjah!:)

    ReplyDelete
  12. aduhh x bestnyaaa internet kalau problem kan ;)

    ReplyDelete
  13. Betul tu kak tanpa dia pasti kita akan rasa mcm tu

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive