Why So Slow!!!!

Wednesday, October 24, 2012



Gua bengang ni beb. Bengang tahap tak hingat nih. Blogspot problem ker atau internet kat office gua ni yang slow. Slow nak mamp gamaknya. 


Dari tadi gua nak approved Comments Awaiting Moderation dari sahabat² gua yang tersayang ni. Tapi kan...dekat sejam gak lah gua tunggu, still loading. Gilerrr panjanggg loadingggg nya. Refresh banyak kali pon sama gak. Apa kes ni? Gua nak terjah umah kamu...nak tinggalkan ayat² cinta, nak beramas mesra...pon tak boleh. Ini sudah bikin amarah beb. 

Nak post new entry pon tak lepas wei. Otak ligat berputar. Kalau Mozilla Firefox tak bley, mesti IE boleh kan. Hurmmmm...hampeh. Try pakai Google Chrome plak. Ok..dah jumpa solution. Mata gua bersinar² beb. Bijak tak...bijak tak...^_^.

Note: Laju gak loading GC nih. 


You Might Also Like

18 komen

  1. line kot kak....wani klu line slow slalu jd mcm tu

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHA..sabar2 jangan hot2 tau..janji dah boleh buka..hehehe

    ReplyDelete
  3. hehehe...tak reti guwe beb bab2 tu..guwe tau guna IE je pun. sekian mekasehhh..hehe

    ReplyDelete
  4. GC better dari IE dan Mozila beb

    ReplyDelete
  5. sy lak xleh buka dashboard.. xleh tgk apa yg diorg update.. benci btl

    ReplyDelete
  6. IE lembab.....huhuhuhuhu! Mozilla nape eh?

    ReplyDelete
  7. aduhh dikk
    internet di umah akak punn slow nie huhuh

    ReplyDelete
  8. Mmg google chrome selalu di hati~! Tp, kdg2 ade jugak problem lmbat loading... :)

    ReplyDelete
  9. as salam

    mesti manyok orang komen tu jadi lambat :)

    ReplyDelete
  10. sabar ye kak. Maybe ada problem tu.

    ReplyDelete
  11. Hihi..
    Untuk blog sanggup cari solutionnya kn.. ;)
    Kuat sungguh penangan berblog ni..

    ReplyDelete
  12. Apecer fiza...benggang tahap gaban akak tengok..heeee

    ReplyDelete
  13. sabo kak sabo kak HEHHE qouta nk hbs da kot? :P

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page