WW # 21: SELUBUNG!!!

Wednesday, October 17, 2012




Lokasi: Rumah ku Syurgaku:
Mangsa: Anak dara the super duper active!!!
Motif: Gurauan dimalam hari

Note: Bila dah tak der kerja lain...bungkus diri sendiri lah gamaknya. Arghhhhh...semput ibu dengan gelagat kamu nak ooiiiii...



You Might Also Like

22 komen

  1. kalau buat kat Syakil mau dia meraung nie..dia takut gelap!

    ReplyDelete
  2. haha..salam fiza..anak2 camtu la gelagatnya..tak pernah duduk diam..ada2 sajalah aktivitinya..layan jer lah..kita pun nak marah jadi terhibur..

    ReplyDelete
  3. hihihi... ada je benda yg dorg nak main ni kan... ada je idea. sy suka je main selubung camni dgn anak-anak... ;)

    ReplyDelete
  4. as salam,

    alamak,menakutkan le plak..tp seronokkan, anak2penghibur hati lara..mcm akak tumpang seronok dgn anak2 buah je, hehe :)

    ReplyDelete
  5. ahahhaha x lemas ke tuu dik ! .. ;)

    ReplyDelete
  6. anak pun suka main selimut..:)



    ReplyDelete
  7. hahaah gurau mcmni jgn dibuat selalu taw...nty bole kena sakit jantung kekekekeke ;p *1hpt family sgt ;))

    ReplyDelete
  8. hmmm gelagat yang mencuit hati ibu ye hihi

    ReplyDelete
  9. hakhak! anak dara berperangai teruna ek? :P

    ReplyDelete
  10. ni la hobi saya dolu2 kak...hihihi

    ReplyDelete
  11. Layan kan aje lah budak ceria happy ni... :) Lebih baik dari biar diorang duduk diam je. Bila active ni, otak pun cerdas...

    ReplyDelete
  12. Tu dah tak de keje lain nak buat lah tu hihihi.

    ReplyDelete
  13. comel pulak kelakuan budak2 kicik ni kn.. sabar j lah k.fiza ><

    ReplyDelete
  14. macam2 gelagat anak2 nih..kadang2 bole semput dibuatnya..

    ReplyDelete
  15. alahai takutnya makcik tengok..dh jadi macam mayat..hihi

    ReplyDelete
  16. kain putih plk tu dia selubung..ekeke

    ReplyDelete
  17. hihiiii mcm2 mainan ank2 ni.. ada je idea.. hihii

    ReplyDelete
  18. hihiiii mcm2 mainan ank2 ni.. ada je idea.. hihii

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page