Hari ini...SABTU...Bersiaran dari OFFICE!!!

Saturday, November 03, 2012



Apa? Kat Office? Orang lain sibuk ulit anak kat umah ko plak bley kerja hari sabtu!!! Iyer...hari ini dalam sejarah. Anak² terpaksa hantar ke nursery. Mak terpaksa datang office noks. Berseorangan...bertemankan radio, file² dan correspondence yang bertimbun untuk di filing nih. Next week cuti dua hari. Tu yang nak settled kan kerja. Tak kemana pon. Seperti yg pernah di beritahu...percutian saya hanya sekadar lepak dirumah, lepak di shopping complex, lepak dirumah mak atau lepak dirumah mertua jer. Kesian kan...huhuhu...

Lagi pon kan, hari rabu nanti ada AUDIT BY SIRIM. Takut tak sempat nak settle kan hari rabu, tu yang tepaksa datang office hari nih. Arghhhhhh...tak suka Audit. Harap² Audit ni success dan tak der Non Compliance Report (NCR) ☺☺☺


Note: Isnin dan selasa depan saya tak dapat terjah rumah kamu. Dan buat kawan baru @ pengikut baru...saya akan follow kamu nanti yer dengan ucapan terima kasih dan salam perkenalan. Sekian...harap maklum ^_^.

You Might Also Like

24 comments

  1. ooo samalah... tapi kita org audit on next tuesday...bukan dari SIRIM... klu tak.. masak juger lah...

    ReplyDelete
  2. Mmg stress jdnya klau audit nk dtg...hopefully suma keja settle k..:-)

    ReplyDelete
  3. as salam

    nanti ajak hubby g jalan2 baru best holiday :)

    ReplyDelete
  4. ooo audit yg amat menggetarkan... huhu.. good luck yerr

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum fiza...selamat bercuti yer...:)

    ReplyDelete
  6. kami yg cikgu pun kdg2 sekolah ganti hari sabtu ^_^

    ReplyDelete
  7. salam ziarah...

    Jemput ke blog akak di cheezemaz.blogspot.com. Mana la tau berkenan nak merasa serbuk cheese CHEEZE MAZ yg bila dicampur dgn air panas menghasilkan sos sesedap sos cheeze wedge, KFC. Harga pun hanya RM 10.00 sahaj bg 1 pack seberat 200 gram (x termasuk courier)

    ReplyDelete
  8. lepak kat rumah yg paling seronok. lg2 yg duk dgn famili kan? :)

    ReplyDelete
  9. nak buat cm mana kak kerja melambak kena korbankan hari cuti kan

    ReplyDelete
  10. SURUH LE ABANG2 SIRIM TU TUTUP SEBELAH MATA KALAU ADA NCR.. :)

    ReplyDelete
  11. woaaa..sabtu kt opis..rajin mu kak

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan jugak..heheheh... ngengada aku.. ok, enjoy your 2 rest days sebelum audit hari rabu ok beb? take care:)

    ReplyDelete
  13. alahai...sedihnya...sabtu2 pn kena keje jgk ker...

    ReplyDelete
  14. Bila nak audit semua orang tak menang tangan kan.. sampai ada yang tak tido siapkan kerja.

    ReplyDelete
  15. sibuk bebenoler yerk.. akak next week cuti.. cuti sambung2 tak sabarni...
    harap semua berjalan lancar ok...

    ReplyDelete
  16. PM dan wife dah biaso bekerja hari Sabtu...hehe

    ReplyDelete
  17. Assalam beb..nnti check entry pemenang GA aku ye beb..aku pilih ko terima hadiah saguhati..harap ko suka dgn pemberianaku nnti ye beb....nnti bg details dlm email ye beb..tq:)

    ReplyDelete
  18. audit SIRIM ok sket dari ISO kan.. lya dah lepas sesi2 ni..lega skit..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive