Original Kayu Nasi Kandar

Tuesday, November 20, 2012



Burrpppppp...alhamdulillah. Lunch tengah hari ni. Tak dapat makan yang kat Penang nyer, dapat makan kat Cyberjaya pon jadi lah. Feeling² jer lah macam kat Penang...ahaks...

Restoran ni agak baru di buka jugalah kat area Cyberjaya nih. Kalau dulu masa memula pindah office kat sini amat lah payah nak cari kedai makan. Tapi skang ni...berlambak² dengan kedai makan. Sampai dah tak tau nak makan apa dan nak makan kat kedai mana. Dari western food, Indonesian food, mamak food, malay food dan macam² lagi lah. Semua ada kat Cyberjaya nih.

Rasa nasi kandar nih....hurmmmmm...ok lah sedap. Tak tau lah yg kat penang tu lagi sedap kot. Kalau dah lapar kan...sumanya sedap ☺☺

Note: Next year mungkin berpindah office lagi. Project dah nak siap...huhuhu...berpindah randah jer lah keja aku nih.


You Might Also Like

17 comments

  1. saya sekali aja pernah makan Kayu Nasi Kandar ni..tu pun yg kat Penang....kat Cyberjaya tu mmg best, macam2 kedai makan ada

    ReplyDelete
  2. terliurnya tgk nasi kandar tu.. adoii saya diet ni.. tergoda tergoda.. heheee

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah kenyang bau karilah fiza hihi

    nak mintak tolong klik Button Google +1 di entry ni http://www.ajumohit.com/contest-ga/iphone-5-gadget-impian.html

    tq in advance!!

    ReplyDelete
  4. erkkk..x reti sgt mkn nasi kandar ni. hehehe. pindah lagi kak? jenuh lah...

    ReplyDelete
  5. fuyyyoooo kak..wat org terteliur ja. wpun sy dkt penang, tp jrg jgk mkn nasi kandar..

    ReplyDelete
  6. SYOKK NYE LUNCH KAT KAYU NASI KANDAR...TAPI MAHAL.. ;P

    ReplyDelete
  7. fiza, nnt emailkan Has alamat. nak pos FM pangkor yang dipesan hari tu ;)

    ReplyDelete
  8. nasi kandar kalo kena yg sedap mmg puas la mkn....kalo amik ayam madu lagi terangkat...fuhhh...

    ReplyDelete
  9. Masa pregnant dan pindah rumah abang di kota damansara, saya makan kayu nasi kandar di kota damansara. Nasi campur dia pergh memang layan..lepas tu roti canai dia lembut luar dia ranggup. roti canai mesti 2 keping lepas nasi kandar tu..dengan air fresh oren..adoihai teringat balik! Hahahah. Mummy rasa the best roti canai yg pernah makan dari Kayu Nasi Kandar Kota Damansara, yang branch ni takpernah makan lagi


    Nak mintak tolong semua dan reader yang lain tolong support Mummy menang hadiah iPhone 5 Gadget Impian

    1. Klik Entri Contest iPhone 5 Gadget Impian

    2. Klik butang G+ (Google Plus)

    3. Jangan lupa follow blog Mummy!

    Mintak sangat jasa baik korang.

    Thanks

    ReplyDelete
  10. lapar balik dah aku rasa dik nun

    ReplyDelete
  11. sedapnya nasi kandaq..kat kedah ni banyak nasi kandar tapi rasanya tak sama pior cam penang la..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive