Peluk ABANG Ketat²!!!

Thursday, November 22, 2012


Sila jangan fikir lain yer. Let picture do the talking >_<.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Tak der lah ketat sangat pon. Tangan pon kecik lagi kan...ekekeke...Sempat snap gambo ni last week. Cepat² capai HP. Alololo...sweetnya kamu QHALIF. Sayang abang yer. Si kimi plak kalau tido suka sangat tak berbaju....haishhhhh...

Note: Si rambut pacak ni makin lasak. Berguling² satu rumah. Makin susah nak pakaikan pampers dan baju...hurmmmm...

You Might Also Like

26 komen

  1. sweet sangat!

    wina kalau anak² tido berpelukan pun rasa sayu jer...

    ReplyDelete
  2. Comelnyaaaaaaaaa! Haih, bila lagi turn sy nak no 2 ni waaakkkk!

    ReplyDelete
  3. HAHAHAHA..suspen betul baca tajuk tu. nak peluk adik ketat2 jugalah..hehehe

    ReplyDelete
  4. kahkahakahkah serius gila comel :) dorang xgaduh2 ke kak? hiihi

    ReplyDelete
  5. amboi, comelnya dia tdr berdua..

    ReplyDelete
  6. Alololor...cutenyaaaaaaa!

    JOM~
    Nak invite SEMUA join 1st Giveaway Blog Qashmere

    Banyak hadiah yang menarik untuk semua.

    ReplyDelete
  7. hahahaha..kecomelan di situ!
    makin besar, makin panjang akalnye ye. samalah ngan anak2 saya tu :D

    ReplyDelete
  8. so suwitttt..abang dan adik saling sayang menyayangi..

    ReplyDelete
  9. sama la ngan qays

    dh start lasak kekdahnya

    ReplyDelete
  10. comel sgt..suka kan kalau tengok anak2 kecik kita closed n peluk2..senang hati

    ReplyDelete
  11. nmpk bertubuh bila comlete gmbr gini..mesti best kalo gomol2 nie

    ReplyDelete
  12. adik beradik camtu lah..comel jer..

    ReplyDelete
  13. rayyan sok lasak camni jugak apa... hehe la ni ok lagi.. hehehe

    hehe cute jer tengok anak2 tidur

    ReplyDelete
  14. bagusnya adik tidur pakai stokin lagi:)

    ReplyDelete
  15. lahaiiiii...nampak sweet jer kan dua beradik ni....

    ReplyDelete
  16. aku suke sgt gambar2 mcm ni beb... gambar adik beradik peluk2 gini.. nanti bile derang besar2 tergaduh manja ke, ko tunjuk balik gmbr ni:)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page