Salam Maal Hijrah..Doa Akhir Tahun dan Doa Awal Tahun!!

Thursday, November 15, 2012


Auto published.


Selamat Tahun Baru Hijrah. Selamat tinggal 1433 Hijrah dan selamat datang 1434 Hijrah. Teringat masa zaman skolah rendah dulu. Tiap kali tiba Maal Hijrah, mesti ada pertandingan nasyid antara kelas². Arghhhh...terkenang jaman skolah plak ☺☺.

Salam Maal Hijrah buat semua followers dan pembaca. Marilah kita sama² menghayati erti hijrah itu sendiri. Semoga kita dapat memperbaiki diri kita daripada baik kepada yang lebih baik.Dan semoga kita semua sentiasa di bawah Lindungan dan RahmatNYA...di ampuni segala dosa² kita yang lalu. Semoga di kuatkan iman kita untuk menempuh hari² yang mendatang yang penuh dengan cabaran.




You Might Also Like

22 comments

  1. same la..nyanyi nasyid masa sek..klu tak juara mesti naib johan..hehe..
    dr drjh 6 smp form 3 aktif bernasyid..hasilnye sekarang.da jd artis..hahaha...


    mlm td kat umh sy bt solat jemaah n yasin ramai2...lame tak jemaah rmi2 gitu..rasa mcm dok hostel zmn remaja dlu kala..;)

    ReplyDelete
  2. semoga menjadi lebih terbaek pada tahun baru ni yer..salam maal hijrah buat fiza..

    ReplyDelete
  3. salam maal hijrah juga ;D

    semoga membawa kita semua ke arah kebahagiaan dan kebaikan.amin

    ReplyDelete
  4. salam maal hijrah fiza, moga kita mampu mendidik permata hati ini utk mjadi insan berguna

    ReplyDelete
  5. SALAM MAAL HIJRAH.. ALHAMDULILLAH, MASIH BERNAFAS DI TAHUN BARU..

    ReplyDelete
  6. Salam maal hijrah buat fiza dan keluarga :)

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum fiza...salam maal hijrah...:)

    ReplyDelete
  8. as salam fiza

    haah lah, masa sekol dulu selalu ada sambutan pastu kena berlatih nyanyi nasyid:)

    ReplyDelete
  9. Pagi sobat..
    Waw nice post..
    Yang post sebelum nya juga bagus tapi ini lebih baik dari yang lalu..:)
    terus berkarya ya..
    Haha..:D
    oh ya mampir juga ya ke my blog..:)

    ReplyDelete
  10. Cepat saja masa berlalu Fiza. hari ni dah 5 hari kita sambut tahun baru. Moga bertambah berkat dan istiqamah dalam melayari kehidupan sebagai hambaNya.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive