Sorry...Wrong Number!!!

Friday, November 02, 2012



Hello!!!Ms. Lee...bla..bla...bla *dalam bahasa cina*. Erk...sejak bila Fiza cute bertukar jadi Ms. Lee? Call jer trus cakap cina. Tak sempat mak nak pintas nok. Jawapan selamat...'Sorry miss...wrong number'. Haishhhh...lately selalu dapat call dari Chinese guys/ladies.

Yang tak tahan tu, sebelum tu dah call. Pastu kang call lagi. Macam tak percaya plak yang aku ni bukan Ms. Lee. Siap ulang no HP...'Yes...012-613XXXX is my HP number, but i'm not Ms. Lee'. Mungkin sebelum ni Ms. Lee tu pernah pakai no HP ni kot. Dan lagi...SMS dalam bahasa cina pon masuk inbox. Adoiiiiiii...kekadang bengang gak kalau asyik received call dok cari Ms. Lee nih. Kalau received call kata menang hadiah percutian ker...menang hadiah wang tunai ker, best sket kan ☺☺☺

Note: Selamat datang November Rain. Redah hujan jer lah pepetang sambil harung traffic jammed.



You Might Also Like

31 comments

  1. hi ms lee....slmt berkenalan hihihihi

    ReplyDelete
  2. haha crank call yer,sometimes dey oll tu bosan kut saja buat wrong number..kalau kita layan tu yg menjadi tu.. =)

    ReplyDelete
  3. eh sama laa. sy sll dpt wrong number dr lelaki cina. sungguh pelik. melayu xpena plak wrong number haha

    ReplyDelete
  4. Memang boring. Kakak pulak asyik ada org Indon call sampai tengah tidur pun ada message. Kakak sampai suruh abang jawab, malas nak layan.

    ReplyDelete
  5. saya pun selalu jugak mengalami masalah camni. no tepon dekat2 kot ngan org yg diorg nak call tu. huhuhu

    ReplyDelete
  6. ekekek sabar dikk .. sabar ;)

    ReplyDelete
  7. jgn layan...diorang ada agenda tersembunyi tu..

    ReplyDelete
  8. hehe.. fiza dah jadik ms lee ke atau ada org cina nak berkenalan dgn fiza sebenarnya ni.. hehe...

    ReplyDelete
  9. Dulu, Mieya pon selalu juga terima nombor sesat nie. Tapi sekarang takde da. Nasib baik

    ReplyDelete
  10. Dulu, Mieya pon selalu juga terima nombor sesat nie. Tapi sekarang takde da. Nasib baik

    ReplyDelete
  11. salam ziarah..

    ya petang2 sekarang nie memang selalu hujan...

    polow awak juger

    ReplyDelete
  12. sy pun penah cm tue.. lagi2 kalau baru tuko numb... sampai mase sy akan block numb tue.. baru senyap sikit..

    ReplyDelete
  13. Eiii...mcm ne la boleh jdk mcm tu. Cino lak tu. Mmmm...tak suka.

    November Rain sumber inspirasi sy. Heee!

    ReplyDelete
  14. Aduhai..Hope ini dapat lah komen tu..Heheuheue

    ReplyDelete
  15. as salam

    akak penah dapat call dari yenadeii..adus non stop takleh mencelah..dia maki ke ape ke tak tau la..last2, sorrey2..amma appa..terus blank je rasa..

    ReplyDelete
  16. pernah terkena jugak selalu huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  17. kalau ayah saya, dia suka jawab macam ni " Ms Lee belum lahir lagi la"...ahahahahaha

    ReplyDelete
  18. bengang kalau gitu.. tak paham bahasa lak tu.. dah lama ker pakai nombor ni...

    ReplyDelete
  19. alahai.. akak pun selalu terkena tp mamat cina tu cakap soli trus x kacau2 lagi sbb terperanjat dengar suara kuat akak kot...

    ReplyDelete
  20. haha dulu kot die gune nmbo tu,,

    nth2 ms. lee ni byk utang, tu yg org sibuk call,,=p

    ReplyDelete
  21. hihihi..siapalah ms lee yg di cari tu yer..mmg bengang kalau asyik kena layan org slp no..

    ReplyDelete
  22. Hahaha..salah nombor ler tu..tapi ter-dial lagi sekali sebab tak puas hati betul ke dia salah nomo

    ReplyDelete
  23. Nak tanya, kat MV kat mana ada jual durian crepe tu. x merasa pun lagi..

    ReplyDelete
  24. ERM.. NI SEMUA MS LEE PUNYA SALAH.. :)

    PERGHH.. LAYAN LAGU NOVEMBER RAIN BEST GAK..

    ReplyDelete
  25. Pernah kena gak... dia ulang call banyak kali sebab tak caya number yg dia call tu salah hehe...sabar je la..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive