The Adventures of MERLIN - Season 5!!!

Thursday, November 22, 2012



Siapa follow citer ni? Saya salah seorang daripadanya. Dah season 5. Mula di tayangkan melalui Tayangan Perdana @ TV3 pukul 10.00 pm pada Jumaat lepas. Dan mula bersiaran setiap minggu bermula Isnin @ 19 November 2012 pukul 10.00 malam. Yang bestnya, saya terlepas kedua² episod nih...cissss...Saya dapat tengok sekerat jer, selebihnya...Merlin dan King Arthur yang tengok saya sebab saya dah tertido...muahaha...

Tertanya² gak, kenapa Merlin ni kurus sangat. Pastu ada orang tu cakap, kalau Merlin ni gemuk, tak sesuai lah dengan wataknya sebagai kuli tu. Betul juga kan. Selalunya, kuli ni kan kurus²...erk...iyer ker? ☺☺☺

Ok...jangan lupa tau. Setiap Isnin pukul 10.00 malan @ TV3

Note: Apsal lah dia buat time weekdays. Kalau weekend best sket kan...hurmmmm...


You Might Also Like

29 comments

  1. omg xsangka akak pun suka merlin!! sama dgn bestfriend n officemate sy!! asik2 cite psl merlin. berdarah2 telinga sy mendengarnye kak grr

    ReplyDelete
  2. Amy pun suka cerita merlin ni.. tapi amy yengok kat astro sbb selalu terlepas yg kat tv3 tu.

    ReplyDelete
  3. memg xpernah miss akak, tiap2 season mesti tgu...best cite nie..

    ReplyDelete
  4. hikhikhik...saya pon Merlin ngan King Arthur yg tgk saya..bkn saya tgk diorg..hahahha..selalu terbabas jer..hahaha

    ReplyDelete
  5. The adventures of merlin...! sama lh.. sy n en.suami mmg suka tgk citer ni tau... hehe.. tp ada jg kkadang tlupa hari..yup merlin,heronya mmg kurus tp bsesuaian je dgn wataknya.:)

    ReplyDelete
  6. as salam

    dia kena aneroxia ke?akak tk tengok lak kali ni..dulu2 layan jugaks:)

    ReplyDelete
  7. yess!! i am a big fan of Merlin too!! biar la dia x hensem or tuff man pun. tetap suka. Isnin ni kita tgk sesama kt tv rmh sendiri ;)

    ReplyDelete
  8. Na tak follow tp mcm org sekeliling tgh ckp pasal cita ni..iskk bila laa Na ade mase nak tgk tv ;|

    ReplyDelete
  9. MM pun peminat cite nih.. Hehe..! ^^,

    ReplyDelete
  10. entah.....akak tak tau pun ada citer ni...heeee..akak ni kalau bab tv ni selalu ketinggalan ketapi...ngeeee..

    ReplyDelete
  11. hehe...dulu tgk la citer...tapi skrng...jarang kat umah...dah susah da nak follow citer kat tv... :'(

    anyway kak...thanks tau sebab sudi kongsi pendapat tentang artikel boikot yang saya tulis tu...

    sgt sgt dihargai! :)

    take care kak!

    ReplyDelete
  12. hihihi... kiter pun memang minat sgt crita merlin aka crita versi dongeng magik2 zaman arthur nie..tapi.. tak pernah miss... tgk kat astro 702.. hari ahad jam 7.05pm till 9.05pm..pastu ulang gi tgk plak hari wed jam 11.05pm - 1.05am kat saluran 702 gak... klu rajin ler.. ahad nie start 8.05pm...kat tv3.. mm tak tgk sbb time tu kita tgk Adam Hawa laks...hihihi...

    ReplyDelete
  13. sy xtgk lak cite ni tp hubby sy sk :-)

    ReplyDelete
  14. fiza, masa pregnant kan si adam dulu mmg minat giler merlin ni, tp skrg ni mmg takde perasaan mcm dulu tu, ishh mcm2 kan, tp mmg betul tak tipu...

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum fiza...mmg best Merlin season 5 ni semakin mendebarkn
    mama pun salah sorang peminat cite ni dari season 1 lagi best2...:)

    ReplyDelete
  16. aku pon minat dengan Merlin ni cuma lately macam xleh nak catch up dah cerita dia..aku suka Lady Morgana yang jahat tu, bukan sebab dia jahat tapi sebab dia cantik:P

    ReplyDelete
  17. follow gak season 5 ni..belum terlepas lagi...kira skrg kat tv3 dah 4 episode la kan..suka2..heheh

    ReplyDelete
  18. SAYA AGAK JARANG MENONTON TELEVISYEN..

    ReplyDelete
  19. sy da tgk smpai episod 7..sy n hubby mmg tgk merlin dr season 1 lg..nnti tgkla guinevere (eh btul ke eja name isteri arthur) hehehe..dia jd jahat..dia kene sihir ngn morgana..huhuhu..klu nak tgk cpt gi download kat internet..hehehehe..

    ReplyDelete
  20. merlin ni syok layan sbb arthur suka buli merlin. merlin pulak kdg2 lurus. teringat episod baru2 masa merlin hentam kepala arthur dengan glove. cute giler bila arthur nak balas balik. perfect couple gitu!

    ReplyDelete
  21. SAYA LAYAN JUGAK SUKE TGK SUAMI PUN SUKE... X INGAT MULE SEASON BAPE KT ORG LAYAN.. TP YG BARU NI X DAPATLAH NAK LAYAN SGT TGK SEKEJAP KANG AMIR SIBUK NAK TGK TV.. PULAK HUHUHUHUHU

    ReplyDelete
  22. wahh.. ramai gak peminat merlin. saya suka, saya suka!

    ReplyDelete
  23. saya dh abis tgk cite ni..pengakhirannya memang x boleh BLAH!!! sy x puas hati la..byk plot yg jump jump...!!!!1 :'(

    ReplyDelete
  24. Sy ter'missed' episode last yg mggu lepas punye.. Ade sesape yg blh tlg bg link utk tgk episode last iaitu minggu lepas 24 dec... Please...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive