Apa Cerita?????

Monday, December 03, 2012


Tak der citer der. Nak citer pasal bola...tak pandai sangat. Apa² pon, tahniah buat pasukan Harimau Malaya kerana berjaya menewaskan garuda dengan 2-0. Memang berdebar² tengok bola hari sabtu aritu. K Rajagopal apatah lagi lah kan...ahaks...Asakan dari pemain Indonesia masa awal² minit permainan. Memang mencemaskan. Bila Malaysia dah score tu  barulah rasa lega sket.


Skang ni fenomena WAN ZACK HAIKAL lah kan. Meneggelamkan SAFEE SALI. Memang cantik ah permainan Wan Zack nih. Muda lagi tu, baru 21 tahun. Glamer ah lepas nih. Muka pon jambu kan ☺☺. Tapi buat anak² gadis diluar sana, Wan Zack ni dah ada aweks yer. Sila gigit jari ^_^. Penjaga gol Malaysia FARIZAL MARLIAS pon terbaik juga kan. Tangkas dan cekap macam KHAIRUL FAHMI CHE MAT. Tenggelam jugalah KFCM lepas nih. Erkkkk...tengah search pasal Farizal, terjumpa plak kisah dia nih. Pernah ada KES lah...alamak. Tak syiok ahhhh...


Agak² kan, siapa lebih sesuai jaga gawang gol Malaysia? Khairul Fahmi Che Mat atau pon Farizal Marlis? Biar lah K. Rajagopal yang tentukan...muahahaha...Harap² malaysia dapat mengulagi kejayaan dengan memperoleh kemenangan masa menentang Thailand nanti. Pasukan Thailand tak pernah kalah dalam perlawanan lagi tu.

Erkkkk...dalam tak der citer tu, ada plak yang nak di ceritakan. Sebenarnya tengah lemau wei, mengantuk pon iyer juga nih. Penangan hari isnin dan penangan tido lewat.


You Might Also Like

26 comments

  1. fenomena mahali jasuli jgk kak skrg.. suka kombinasi mahali dan wan zack, memg menjadi..

    ReplyDelete
  2. sabtu lps has ikut hubby n his frens ke stadium..gamat!! tp puas hati sbb menang!! menang dgn penuh bergaya gitu

    ReplyDelete
  3. Apa kes Farizal tu, ya?

    Nanti kakcik nak google juga la... :)

    ReplyDelete
  4. mmg skrg ni org citer pasal wan zack je.. safee sali dgn apek dah kureng.. hhuhu

    ReplyDelete
  5. apek tengah high...bulan madu...ekekeke

    ReplyDelete
  6. farizal ada kes khalwat kan...hurmm...pemain bola ramai yang mudah lupa...

    ReplyDelete
  7. Janji, Malaysia ade byk backup. Takde mcm badminton. Dok hrp Lee CW je. Bosan gak.

    ReplyDelete
  8. Apa2 Tahniah buat skuad Harimau malaya :)

    ReplyDelete
  9. seronok malaysia menang,harap dpt ke final

    ReplyDelete
  10. saya pun tengo dorang main hari tu...tahniah harimau malaya...

    ReplyDelete
  11. tkt nt bila dh diglemerkan oleh media, semua tenggelam.. mcm safee, apex..hurmm

    ReplyDelete
  12. tahniah harimau malaya!! tak sia2 nonton bola itu hari, sampai terlepas nak tgk cerekarama hihihi

    ReplyDelete
  13. selalunya saya jenis yg hadap tibi tgk bola pastu jerit2 tapi sebab umah mentua blh kuat pun tersepak2 jela kusi kat situ hihihihi

    ReplyDelete
  14. wan zack mmg terbaik... suka tgk dia main..

    ReplyDelete
  15. dia muda sgt kan .. same macam apex je .. hurmm harap leh harumkan nama malaysia ..
    kalau pilihan nak apex juga utk jaga gawang malaysia nanti ;)

    ReplyDelete
  16. orang kate faizal tu lagi bagus dari kfcm..tapi sebab kes die tu ar yang tenggelamkan die..
    wan zack haikal..tak lame lagi popular macam kfcm tu ar...ade ruper..;p

    ReplyDelete
  17. ala... apa kesnya fiza??? tak aci ni entri tergantung... hahahah (mood: malas nak google...)

    ReplyDelete
  18. wan zack haikal makin naik la lepas ni hehe

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive