Dari BLOGGER ke GOOGLE+...arghhhhhhh...pening!!!

Friday, December 07, 2012



Tu lah. Gatal tangan lagi gi tukar. Padan muka. Dah pening kepala...huhuhu...Sebab ada baca kat mana ntah yang Follower Google Friend Connect ni akan ditutup. Tak tau lah sejauh mana kesahihannya kan. So...mak pon gigihlah buka account Google+ nih. Pastu dah terkial².

Benda dah lepas, nak buat macam mana kan. Boleh tukar kepada yang lama balik ker? Kalau boleh macam mana yer? Apa² pon, pada yang dah ada Google+ tu, sudi² lah follow saya di Google+ Follower tu yer. Mekasih

Note: Alaaaaa...Wan Zack Haikal digugurkan ahad nih sebab kecederaan. Semoga Harimau Malaya menang lagi.

You Might Also Like

17 comments

  1. Nieza baru jugak tukar tp blog yang folow tu takdela..widget google + tak letak sbb malas..hehe..masih setia dgn gfc..mayb letak jugak nnti..tp step sgt leceh...

    ReplyDelete
  2. masa mula2 g+ mmuncul tahun lpas saya dh tukar..pastu tukar balik ke blogger profile...nak gtau x ingat...tapi godek2 la... sekarang ni malas nak ke g+ semula...

    tp ada 700 lebih follower dah..hehe

    ReplyDelete
  3. ye ke kak? xdgr lak psl tutup² ni..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum fiza...kena buat perlahan2 yer...:)

    ReplyDelete
  5. kak, sy pun ri2 gatal tgn gak g wat g+ nie, memg blurr kejap..tp godek2 mcm mana ntah...delete jgk akhirnya

    ReplyDelete
  6. hakak, jgn tukar profile hakak jd googl+ tau nti sy xblh nk view blog hakak sbb ofis kite google+ BLOCKED

    ReplyDelete
  7. k dee ada problem nak click url blog org2 yg pakai google+ ni..sbb dia tak appear url blog tau kt profile..huhu..

    ReplyDelete
  8. kalau google friend tu luput.. habislah frend2 kita tu ek..

    ReplyDelete
  9. has baru tau..blh downgrade G+ ni...

    ReplyDelete
  10. as salam

    sebab tu akak maleh nak tuko..mcm fenin, tp okay jugak fiz

    ReplyDelete
  11. akak dh tukar ke google+ erk...wani belum lg

    ReplyDelete
  12. hurmm akak x pandai lah
    kadang2 tuu dari G+ nie ramai x letak link blog mereka .. entry2 x masuk .. so bila dia komen .. kita klik x kuar link , susah juga nak jejak balik ...

    ReplyDelete
  13. Hehe..samalah kita..pernah gegatal tertekan hape tah,termasuk google + ni.pastu blur nak explore tang mana..keke

    ReplyDelete
  14. Saya pun jd mcm ni gak,pening lak taktau nak buat apa

    ReplyDelete
  15. sy x wat pun g+ ni sbb rs mcm leceh...

    emmm sy pun xtau leh tukar or x

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive