Dulu - PACAK, Kini - BELAH TEPI

Wednesday, December 19, 2012


Dulu...berambut pacak

Kini...Berbelah tepi

Amacam aunty's² and uncle's²? Mana lagi cute?...hehehe...Gaya terkini rambut Iman Qhalif. Dah macam old-fashion lah plak. Rambut tu pon tau penat agaknya asyik berdiri tegak jer. Tu yang dia ke tepi plak...hahaha...Lepas ni kita botakkan terus lah dik rambut tu ^_^. Tapi macam sayang lah...haishhhh...

Note: Breastfeeding journeys makin mencabar. Si qhalif ni asyik menggigit...menggigit dan menggigit. Mak pon turut sama menggigit...menggigit bibir noks sebab menahan kesakitan...uuwwaaaaaa...

You Might Also Like

41 komen

  1. alahai comelnya..dah ada gigi ke blm ni..sama lah ank saya pun duk mengigit jer..

    ReplyDelete
  2. pacaknyer rambut dia.. itu le akak ni dok bf anak kecik akak yg dah 2 thn byg ko sekali dia ngap.... mak pun terketap-ketap bibir..

    ReplyDelete
  3. alahai comel nyer...
    sayang nyer if nak potong rambut dia!!!

    ReplyDelete
  4. agagagagagaga. comel sungguh. rambut pacak tu yg mahal tu. bila dah tukar style, ala2 60 an gitu :D

    ReplyDelete
  5. fuyyooo...bila belah tepi, nmpk mcm bdak besar, geramnya tgk mcm nak gigit pipi dia

    ReplyDelete
  6. tersangat comel!!!

    2-2 gaya moon berkenan..hehe

    ReplyDelete
  7. auntie vote qhalif utk rambut belah tepi..!! hihi

    adoiii sakitnya kne gigit... tingat alisha dulu

    ReplyDelete
  8. ceria btl muka qhaliff ni haha! yey berbelah tepi mcm aunty shalee hehehehehe

    ReplyDelete
  9. pacak ke belah tepi ke qhalif tetap menten comel..ensem boy la ..

    ReplyDelete
  10. alor2 qalif !!!!
    geram tgk
    bulat mata

    belah lah lagu mana .. comel aje saya nie !! :)

    ReplyDelete
  11. alahai comelnya.. dua dua fesyen pun nampak comel :)

    ReplyDelete
  12. alaaa...comelnya...yan geram bila tenguk budak2 kecil nie...

    ReplyDelete
  13. pacak kot lg ensem..hihihi...

    ReplyDelete
  14. Qhalif yg ensem..dua2 ok.ana lg suka tgk yg belah tepi

    ReplyDelete
  15. hehehe.,.dua2 comelll...muka manisnya la qhalif ni..sejuk mata akak amie tengok..hehe

    ReplyDelete
  16. wah..makin comel bila terbelah ke tepi rambut tu..hehehe

    ReplyDelete
  17. alolo...comelnye dia...Qhalif nmpk cute jer dgn gaya rmnut pacak..hehehe

    ReplyDelete
  18. ololo...comelnya la.dua2 comey.tapi bila pacak tu ganas sangat lak nampaknya...hehe

    ReplyDelete
  19. O mak aiii! Zaman rambut pacak itu so the tingginya rambut...cute giler!

    Rambut belah ke tepi pula menunjuk kan 'oh ibu, saya dah semakin besar okey, romeo gitu' :D

    ReplyDelete
  20. Hahaha comel sgt la dia tu.
    Biasa la aktiviti menggigit tu. Sy sampai luke baik luke baik. Kdg2 berbln xbaik uhuhu.

    ReplyDelete
  21. Comelll nya dia dgn rambut terpacak tu...hehe..makin ensem pun ia..
    bab kena gigit masa BF tu cuba cari2 tips mcm mana agar dia tak mengigit time BF.... (sekadar cadangan :)

    ReplyDelete
  22. same lah.. alisha pun same jugak... lagi2 dia baru tumbuh sikit.. agaknye gatal... sikit2 gigit je...

    ReplyDelete
  23. heheh comel betul dengan gaya rambut tu...ehe

    ReplyDelete
  24. qhalif pernah cukur rambut tak?

    ReplyDelete
  25. comelnya hero sorang ni. tak kisah pacak ke belah tepi ke... COMEL!!!

    ReplyDelete
  26. qhalif sentiasa encem laaaa.....hehe..

    hehe..samalah kita..kena geget siap berpintal dibuatnya..kekeke

    ReplyDelete
  27. dua2pun tetap comel gitu.. tapi tanya auntie sukaler yang pacaktu...nampak nakal

    ReplyDelete
  28. oh comel sungguh...!! stylo lah...!!

    ReplyDelete
  29. amboi kemain ensem lagi dia.. bulat..

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page