FM dari Blogger ☺☺

Tuesday, December 18, 2012



Terima kasih tak terhingga buat Has Honeylanz atas pemberian FM (Fridge Magnet) yang cute nih. 1st time dapat FM dari kawan blog, haruslah perasaan tu over excited kan...hehehe...

Masa has buat entry pasal nak bercuti ke Pulau Pangkor saja jer saya pesan jangan lupa FM. Tak lama lepas tu has mintak email. Nak hantar FM katanya. Alahaiiiiii...betul² di belinya. Terharu mak noks. Saya kenal has ni pon dah lama. Cuma kenal di alam maya jer. Tak pernah lagi bersua muka. Harap² ada lah rezeki kita yer has berjumpa di alam realiti pula ☺☺

Ok...kalau nak berkenalan dengan has, bley terjah SINI. Has ni active sebab dia suka berlari...sebab masuk marathon ☺☺

Note: Alahaiiiii...NUFFNANG. Dah tak sudi ker nak bagi BE kat blog saya yang comel nih. Dah lama tak dapat BE...huhuhu...



You Might Also Like

24 komen

  1. alhamdulillah..
    rezeki tu..:)
    cantik FM dia kn .

    ReplyDelete
  2. nanang tak sudi takpe... bonus kan ada... hehehe





    $$$$$$

    ReplyDelete
  3. tu la bagusnya ramai kawan blog kan...:)

    Saya dah banyak kali terima FM..dan beri FM jugak bila balik melancong :)

    ReplyDelete
  4. next time kalau fiza g bercuti bgtau nk hadiah plak dr blog ni.hehehe

    ReplyDelete
  5. Untung lah ada member blog yg murahati ni..semoga persahabatan kalian hingga kealam nyata menjadi reality...syabas!

    ReplyDelete
  6. Kalau dapat hadiah ..mesti seronok dear ..walaupun hadiah tu besar atau kecik ..hati kita tetap gembira menerimanya ..yayyyy

    ReplyDelete
  7. Salam.. Follow dari blog Mrs Lurve. Sebab nak tunggu entry psl breast milk. Keke.

    ReplyDelete
  8. bestnya dpt adiah.. sy bru nk mengumpul fm kak.. bru ada 7ketul.. hahaha

    ReplyDelete
  9. Rezeki dari berblog Fiza. Kakak jadikan koleksi FM macam ini tau..

    ReplyDelete
  10. rezeki..mana tau lepas ni rezeki dpat BE pulak

    ReplyDelete
  11. Wah..syoknya dapat fm :)

    Tadi BW, ramai yang dapt Be.. nak jugak..nak jugak.. huhuhu

    ReplyDelete
  12. cumil je fm tu...congrats yer... :)

    ReplyDelete
  13. fiza: ptt la blog has tetiba hr ni mcm byk je visitor..biasa sunyi sepi je :)

    ReplyDelete
  14. saya pun pengumpul fm..hehe.pangkor lum ada lagi la..

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page