SURPRISE!!!!!!!

Wednesday, December 05, 2012



Opocot...tanjat mak noks. Hari ni buka blog lewat sikit. Bila buka jer...perghhhhh...blog gua sudah berwajah baru der. Amacam??? Cute dan cantik tak? Mestilah cantik kan sebab orang yang membuatnya pon sangat cute ^_^. Loading pon laju juga kan..kan..kan...hehehe...

Sejuk mata memandang bila tengok blog sendiri dah santik. Tak buruk macam kain langsir dah...wakakaka...Baru jer buat entry pasal blog kena kutuk. Tengok² pagi nih dah berwajah baru. Alahaiiiiii...cikgu ni macam tau² jer tau. Sayam cikgu ketat² sebab menjadikan blog akak ni super duper cantik. Cuma nanti saya nak ubah bloglist tu. Mungkin nak create blog baru khas untuk letak bloglist saja. Senang kan, nak letak beribu² link pon tak per >_<.

Pada yang nak tau lebih lanjut siapa yang touch-up blog saya sampai jadi cute macam ni, nanti saya buat entry khas...cewahhhhh...sebagai penghargaan buat empunya yang membuatnya. Mana tau, bley buat side income kan cikgu ☺☺☺

Oh! ya...kalau ada yang nak komen atau kritik pasal blog saya yang berwajah baru ni pon boleh juga. Mana yang patut di tambah dan di buang. Komen dan kritikan diterima dengan hati yang terbuka...no heart feeling yow!!☺☺

Note: Ada kisah misteri nusantara yang nak di ceritakan. Keluar dari mulut anak bujang ku itu...arghhhhh...buat mak seram dok umah noks. Tunggu yer.


You Might Also Like

50 komen

  1. wahhhh! sangat² cantiklah..suke 100x!!

    errr apekah kisah misteri itu??

    ReplyDelete
  2. wow..yg ni dee suka sgt2...buat deee terpegun..pilihan warna yg cantik..header cantik..font besar sesuai utk org rabun cam akak..i like juta2 kali..

    ReplyDelete
  3. cantik, suka sangat tgk sebab kaler pink kan

    ReplyDelete
  4. tak sabar nak tunggu ni...seremmm...

    ReplyDelete
  5. aku cam tau jek saper yang buatkan...hehehe...

    blog aku jek masih sama...malas weii

    ReplyDelete
  6. cantik!!!!!!!
    cepat je loading...

    ReplyDelete
  7. waaa... berwajah baru... sangat beza dgn sblm ni... cntek dah tervaek... :)

    ReplyDelete
  8. opocot! terkejut den!...cantek la nok..fink fink lagi..nak jugakkkkk

    ReplyDelete
  9. amboi..lawanya blog kooooo..pasni mesti meletops trafik masuk mencanak-canak:P

    aku pagi tadi disedarkan dengan bunyi orang main guli..ingatkan ank jiran sebelah rumah tp bila turun bawah masih bunyi lagi & dalam bilik aku plak tu..musykil..musykil..

    takpe, malam ni baca yasin dalam bilik..lama dah tak baca yasin tu fasal diorang datang tu..kekeke

    ReplyDelete
  10. memang cantik..! semua icon comel2... cepat la kak, fai pun nak tahu juga siapa designernya ni.. hehe

    ReplyDelete
  11. cantiknya rupa blog yang baru ni....kemas dan menarik....

    ReplyDelete
  12. sapa la org yg pepandai sangat ubah blog akak ni yea... ;P

    ReplyDelete
  13. wah. cantik wajah baru blog. lagi cantik. dan kemas.

    ReplyDelete
  14. cantik .. cantik dikk
    hampir x kenal akak nie ..
    ekekek

    kutuk dan kita leh improve tak per kan .. nie ada yg kena kutuk dia leh marah lak ekeke .. terus dia hentam sama itu org kutuk .. ekeke ..
    sabor jelahh ;))

    header cantik .. susun atur lebih kemas ;)

    ReplyDelete
  15. wah...pewwitt..terus berwajah baru tu..tahniah.hehehehe

    ReplyDelete
  16. hoiiii..cantikkk..cepat up sape yg tolong buat header tu beb.. aku nak upah die, reno sikit blog gua tu..erkkk berderau darah aku baca part gua-gua..sebab gua tak kutuk blog lu beb.. hehehe..rupenye, join segmen.. kekekekke... terbaekkk lah.. aku nak join tapi nanti aku nangis bile kene kutuk..acanerrr???

    ReplyDelete
  17. cite msteri apa tu... nk tau gak.. hihi

    ReplyDelete
  18. Wah!! pinky gitu....i likee!!! :)

    Uni recently posted...

    Akhirnya Beli Jugak Breastpump!

    ReplyDelete
  19. yeayyyyy dan santik belog dia lepas nie mesti takde yang brani kutuk lagi kan hihihi

    ReplyDelete
  20. tanjat gegel bukak blog ni...hehe..cantik header tu...

    ReplyDelete
  21. HAHA.. BARU KENA KUTUK KAW-KAW DAH TUKAR.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Planning memang dah lama nak tukar pon bro ☺☺

      Delete
  22. wah cantik nyer.. suka2

    ReplyDelete
  23. wowowowoow meriahnya blog akak. tak mcm blog sy buruk nak mampus T.T

    ReplyDelete
  24. blog akk pun cam kain lgsir jgk tue..x tau nk solek cantik2.

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum fiza....wah !! dah cantik la cun2...;)

    ReplyDelete
  26. wahhhh~ rumah baru..SUKA!!!
    serious kak Na suka gilaa Blog baru akak ni..
    kemas dan simple sgtttttt..

    #dlu pun kemas..tp rumah tu mcm kecik je hihihi ;D

    ReplyDelete
  27. Wow! Takde nak kritik.. Sangat cantik & kemas.. I loikeee!~~ ^_^

    ReplyDelete
  28. cantik header baru tu..tapi kalo saya cadangkan tak perlu buat blog baru tuk bloglist, lbh baik buat menu bar, lg senang..tu cuma cadangan jer..

    ReplyDelete
  29. wahhhh cannntikkkk sgt2 fiza!!! mmg kemas and super duper sweeeett!!! apa yg misteri tu?

    ReplyDelete
  30. semalam Arisha ada terfikir juga ingin ubah suai blog. but since i don't really know who can fully design it, so i cancelled my plan. :)

    seriously, your blog is even more beautiful than before! :) :) :)

    ReplyDelete
  31. fuyoooooo santeknyer...tu la msk sini tadi eh eh dh lain la hihihi

    ReplyDelete
  32. comey..comey...lagi laju dr dulu..

    ReplyDelete
  33. cantik... jambu jer.. dtg sini hihihihihi

    ReplyDelete
  34. wah...memg cntik sy suke sy suke..kaler pink gitu

    ReplyDelete
  35. fiza...
    mmg cntik lah blog..sweet ..sesuai je.tahniah sbb dh bwajah baru..:)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page