Terima Kasih CIKGU MA

Wednesday, December 12, 2012



Sebab menjadikan blog saya yang buruk dulu tu bertambah cantik dan cute hasil tangan dari CIKGU MA cute miut >_<. Kalau uols semua nak tau, cikgu ma ni lah yang touch up blog saya...saya suka...saya suka...☺☺☺

Kisahnya. Saya ni suka sangat tengok doodle yang selalu cikgu ma buat. Pastu saja jer tanya. CIkgu ma tak buat tempahan untuk header ker? Pastu cikgu ma soh email saya nak design macam mana. Apa lagi kan, orang dah offer baik punya. Tu pon amik masa saya nak email sebab tak der idea nak letak title apa kat header tu. Last²...jadilah header yang sekarang nih. Pastu tanya lagi kat cikgu ma. Tak buat ker full template? Erk...dah bagi betis nak paha pula yer mak jemah nih...hehehe...maklumlah, buta HTML kod. Nak letak header pon tak reti apatah lagi nak buat template baru. Dan cikgu ma berbesar hati nak buat kan. Yeehaaaaaa....suka mak noks. Harga yang di tawarkan pon amat berpatutan. 

Yang paling best, service tip top...kejap jer dah siap. Kalau uols nak tempah header atau doodle, bley lah ker blog Cikgu ma nih. Klik jer kat HEADER tu. Memang cute² hasil tangan dari cikgu ma.

Untuk cikgu ma, TERIMA KASIH banyak² sebab sudi buatkan blog akak ni bertambah cantik dan kemas. Maaf banyak² kalau akak ni banyak songeh yer cikgu. Semoga business cikgu bertambah maju, In Shaa Allah

Note:  Hari ni adalah sangat tensi. PC asyik on and off dari pagi tadi di sebabkan power electric supply yang macam hampagas. Tengah syiok baca/komen/bw blog tetiba padam..cisss...


You Might Also Like

28 comments

  1. Hmmmmm..boleh consider ni hasil kerja Cikgu MA....teringin jugak nak lihat macam mana saya atau wife/anak anak di- doodle -kan! haha

    ReplyDelete
  2. mmg cantiklah..untung ada cikgu ma yg kreatif tu ye..

    ReplyDelete
  3. memang cantik dan nampak kemas.. ehh nak tukar template blog jugak la.. tp ntah bila..

    ReplyDelete
  4. oouh cikgu ma yg buatkn header ye? ptt la comel2 :)

    ReplyDelete
  5. NAK MINTA DIA TOUCH UP BLOG SAYA JUGA.. :)

    ReplyDelete
  6. ala...buat entry khas..malu cek...^_^

    terima kasih juga utk akk sebab sudi berpuas hati dgn keje saya ^_^

    ReplyDelete
  7. wahhh.. best nya ada org tlg kemaskan blog. :D

    ReplyDelete
  8. bestnyer dah make over blog...dh jd cantik sangat-sangat =)

    ReplyDelete
  9. Jeles u ... blog akak gak di takuk lama.. nanti nak touch up gakler dahnak masuk tahun baruni...
    tahniah untuk cikgu ma...

    ReplyDelete
  10. sama la kita kak. nak buat belog yang simple mcm tue ambik masa bape lama ihihih..

    *akak kenapa nie? ada pape nak share dengan saya?

    ReplyDelete
  11. As salam Fiza,

    CM kreatif kan...psssttt pandai masak lak tu! hehehee

    ReplyDelete
  12. memg cantik pun kak...cumel jer..

    ReplyDelete
  13. kita pun igt nak tukar header n template gak...

    ReplyDelete
  14. Cantik blog Fiza.. Header tu Cikgu Ma yang buat ke? Kreatif..

    ReplyDelete
  15. terus aku click link die..hehehe

    ReplyDelete
  16. wah kreatif cikgu ma... mmg cantik hasilnya... suka... suka... ^_^

    ReplyDelete
  17. ".. to love is to care, to care we must share..."
    get some and feel awesome at I AM GORGEOUS

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive