The Big Bad Wolf Book Sale 2012: The World's BIGGEST Book Sale!!!

Monday, December 03, 2012



Event: The Big Bad Wolf Book Sale 2012
Date: 7-23 December 2012
Time: 9.00 am - 9.00 pm
Venue: Mines Convention Center (MIECC)

The World's BIGGEST book sale returns to save your wallets! With a 75%-95% discount on ALL 3 million books, there's no excuse to miss this world-exclusive event!!

For all the sneak peeks, prizes and freebies, log on to http://bigbadwolfbooks.com/ and LIKE us at http://facebook.com/bbwbooks!!


Tu dia...The Big Bad Wolf Book Sale kembali lagi. Buat penggemar² buku di luar sana, jangan lepaskan peluang nih. Buku memang murah². Last year saya pernah pergi. Masa tu buat kat UPM, Serdang sana. Pergi plak last day, orang memang ramai even last day pon. Pilihan plak dah tak banyak especially buku untuk bebudak. Rasa nya macam nak gi lagi sebab nak cari buku untuk anak². Rambang mata tengok harga buku yang murah² wei. Cer tengok kat website BBWB tu, ada disertakan harga skali. Kalau nak pergi nih mau kena amik cuti. 1st day event yang best nya sebab banyak pilihan kan. 

Siapa yang nak gi? Jom ☺☺...nak tumpang...ekekeke...Nak drive dari Bangi ker Mines Convention Center tu mak tak reti lah noks. Mak buta jalan. Tau jalan gi office jer...ekekeke...

Note: Orang² BANGI, jomlah kita gi sini...saya nak tumpang...muahahaha...Memang tak rugi. Buku murah².

You Might Also Like

30 komen

  1. akak pun nk g ke? sy nak g gak! jmp d sana!! :P

    ReplyDelete
  2. Thn ni sy nk borong. Selalu terlepas je. Thn ni tarak kasi can! Wahahaha!

    ReplyDelete
  3. sebab ko dari bangi, susah sikit nak tumpang aku. hehehe.. ko ada tgk map kat web dia? rasanya ko tau jalan tu kot. tapi kalau tak tau juga, boleh naik komuter sampai serdang. pastu ko menapak ke MIECC. cuma penat bila nak balik la kot sebab ko nak bawa semua buku yg ko beli.

    menjawab pertanyaan ko. memang buku paling banyak di hari pertama. buku tu diorang replenish tiap-tiap hari tapi yang bagus-bagus akan dirembat pada hari pertama. children books memang banyak sangat dan murah-murah.

    ReplyDelete
  4. jauh la akak.. herm teringin nk p...

    jom singgah bace. =)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/12/malu-pada-diri-sendiri.html

    ReplyDelete
  5. entahlah..ajak suami nak pergi ke tak///hehehee

    ReplyDelete
  6. Wahhhh..sukanya kalo dpt g. Doa dlm hati, hubby free next week.

    ReplyDelete
  7. aku hari2 dok share update dr fanpage tu..dengan harapan en suami aku nak bawa aku pergi beli buku..huhuhu

    ReplyDelete
  8. jauhnyaaaa dgn tmpt tggl lia.. hehe :)

    ReplyDelete
  9. urmmm wina tak minat sgt membaca la huhuhuu..

    ReplyDelete
  10. wah nie pengemar buku nie x akan lepaskan peluang nie ;)

    ReplyDelete
  11. yay...shoppinggg.
    nanti simpan resit utk income tax

    ReplyDelete
  12. bagus nyer...boleh beli buku2 n cd2 tuk qaleef...tapi..alaaa..rase macam jauh lak mines tu..hurrmm.lame tak gi sane..eeerr.pernah gi 2 kali jer pon..;p

    ReplyDelete
  13. musim pesta buku sekarang ni...musim cuti sekolah kan..bagus juga kalo ke pesta buku camni dapat pupuk minat membaca ank2 kita..

    ReplyDelete
  14. ala.. bestnya... saya pun suka buku2 ni...

    Nuffy: Sunway Education Group

    ReplyDelete
  15. besar besaran nih.. best best

    ReplyDelete
  16. semestinya cik buku akan pergi yeahhhh ;)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page