Ubat SAKIT KEPALA dan MIGRAIN

Friday, December 28, 2012


Tiada ubat yang terbaik selain dari doa kan. Saya nak share kan doa ni buat kamu semua yang mengalami masalah sakit kepala dan migrain yang melampau. 






Bila sakit kepala atau migrain, baca doa ni pada tapak tangan kanan, hembus dan tekan pada tempat yang sakit. Buat banyak kali sampai rasa sakit tu lega.

Saya dapat doa ni pon dari FB. Sharing is caring and loving kan. Amalkan tau. 

Note: Half day hari ni. Tak sempat nak jejak rumah kamu. Tak sempat nak jejak kawan² baru, Mekasih sudi follow. Nanti saya follow balik. 


You Might Also Like

33 comments

  1. nice sharing...selalu jugak sakit kepala...

    ReplyDelete
  2. Leh amalkan nnti...tq coz sudi share kn kat cni..

    ReplyDelete
  3. maceh bg info ni...dulu azie slalu kene migrain tp sepanjang pegnen ni lom lg..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  4. tq kak...selalu sangat sakit kepala...

    ReplyDelete
  5. tq penawar ini Fiza..memang selalu saja sakit kepala trutam time cuaca panas

    ReplyDelete
  6. gud info..kty pun baru2 ni ,nek kasi ayat ni kalo pening.

    ReplyDelete
  7. thanks 4 sharing fiza, surah waqiah mmg elok diamalkan..:)

    ReplyDelete
  8. salam petang jumaat
    singgah ptg :)

    ReplyDelete
  9. Terima kasih dik atas perkongsian....

    ReplyDelete
  10. Sesungguhnya Al Quran itu AsSyifa' :)

    Elok juga amalkan baca surah Al Waqiah setiap hari..

    ReplyDelete
  11. surah tu mak suruh jadikan amalan termasuklah surah al-mulk..

    ReplyDelete
  12. Tq sharing..bagus nie sbb hubby slalu sakit kepala

    ReplyDelete
  13. terima kasih sangatt sebab sy mmg perlukan ini.saya selalu migrain .penyakit time remaja datang balik.tak tau kenapa.tq

    ReplyDelete
  14. dee selalu refer buku dato' harun din..penyakit dan penawar ke apa ntah tajuk dia..tak ingat..beli kat darul syifa'..

    ReplyDelete
  15. masyaAllah..thanks beb..
    slalu migrain. nak plak hadap anak2 24jam.. paham2 je la hehe

    ReplyDelete
  16. bagus nih..akak selalu juga kena sakit kepala tq share ye fiza

    ReplyDelete
  17. TQ dikk

    hubby akak selalu amalkan ..
    alhamdulillah ;)

    ReplyDelete
  18. salam wiken jugakkk dari wak yee.., hehHHe

    ReplyDelete
  19. TQ for sharing..
    boleh diamalkan nti..:)

    ReplyDelete
  20. trm kasih fiza..
    sbb share yg bmanfaat ni.
    nnti boleh sllu diamalkn..:)

    ReplyDelete
  21. Tq so much fiza share info ni. Really need this!

    ReplyDelete
  22. terima kasih awak untuk perkongsian ni.oleh saya bagi kat kawan2 saya yang mana ada migrain ni untuk dorang amalkan..

    ReplyDelete
  23. Thanks sharing.leh amalkan..
    Saya ada migrain,kekadang dtg menangkap kan..

    ReplyDelete
  24. Thanks for sharing...kna save doa ni...

    ReplyDelete
  25. wani asyik gak skt kepala boleh try nanti..tengs kak

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive