EYRIQAZZ Tinggalkan Jejak lah!!!

Tuesday, January 22, 2013



Siapa yang tak kenal dengan EYRIQAZZ @ GTO tu kan. Blogger popular dan berjaya. Last week saja tengok Nuffnangers who recently view your blog macam kat bawah ni. Memang selalu tengok pon siapa yang selalu tinggalkan jejak kan ^_^.


Telek punya telek, macam kenal jer pemilik blog tu. Nampak tak? Gambar GTO ada kat situ ☺☺. Mekasih EYRIQAZZ sebab sudi tinggalkan jejak kat blog picisan saya nih. Suka juga baca blog EYRIQAZZ, tapi jarang drop komen. Jadi pembaca senyap jer. Banyak tips² blogging yang dikongsikan oleh ERYQAZZ.Com. Antaranya:




Dan banyak lagi lah. Kalau nak tau tips² yang lain, bley terjah blog EYRIQAZZ.Com yer. Mana tau dengan tips² yang diberi tu kita bley jadi blogger berjaya macam EYRIQAZZ ☺☺

Note: Hati tak tenang. Anak dara ku qahirah yang bijak tu menangis plak masa hantar kat nursery pagi nih. Tak pernah² dia nangis tapi hari ni nangis. Main tarik² masa dalam keta tadi...huhuhu...Ada apa² yang tak kena ker kakak? Sampai tak nak gi school?

Extra Note: Aku memang tak senang hati kalau tinggalkan anak yang tengah menangis kat nursery. Kalau tak nangis tak per. Ni dalam keta pon dengar suara dia lagi...haissshhhhh...tak sabar nak tunggu petang.

You Might Also Like

33 komen

  1. mesti de sebab knp qahirah menangis

    ReplyDelete
  2. perut dia meragam ker??? kdg² budak² ni x pandai nak ckp sgt kenapa x nak ke nursery..

    tq kongsikan info ni... akaun nuffnang saya email tu problemlah pulak.. haihh.. ntah kenapa inbox email tu x blh bukak... tp akaun nuffnang okk jer bukak pakai email tu.. pening dibuanya.. dah send tike nak tukar email nuff tak bg respon pulak..

    ReplyDelete
  3. akak cuba tnye si kakak tu... kot² ada pape ke.. anak buah sy pun gitu, nanges xnk g skolah.. katanya kwn dia pukul.. hurmm..

    ReplyDelete
  4. oo..x penah lg skodeng blog ni..xpe..nti leh skodeng..hehehhe

    huhuhuhuhu..bdk2 ni kdg2 ade pasang surut nye gi taska kan..ade masa suka sgt..ade masa tu blh plak tetiba nangis...cabaran sgt tu bila nak hadap menda2 cm ni kan..

    anak saya pon nangis pg td..dh lama x nangis..bila tnya dia ckp kwn pukul dia..sbb tu tak mo gi school dah..hehehehe..

    ReplyDelete
  5. SAYA TAK PERASAN PUN SIAPA YANG JEJAK DI BLOG SAYA.. YANG SAYA TAHU, YANG KOMEN SAJA.. :)

    ReplyDelete
  6. Betul....paling tak suka bila tinggalkan anak kat nursery dorang nangis..sedih tinggalkan dorang gitu...

    ReplyDelete
  7. yalah kan bila ank ngs mst ada yg x kena mulalah nk buat keje serba xkena jerk..hrp2 dia xngs lg la...

    ReplyDelete
  8. Boleh terjah blog dia nti..
    wahh best lah kan blogger hebat singgah blog Fiza..
    tu lah kan, sy pun risau memanjang klu tinggalkan anak dlm keadaan menangis..hati tak tenang..sabar ya Fiza, insyaAllah takde apa2 tu..:)

    ReplyDelete
  9. tak pernah terjah blog tu..nak kena terjah jugak ni nak cari info..

    ReplyDelete
  10. hmmm dia tu mmg famous dlm dunia blog kn? :)

    ReplyDelete
  11. hurmm nak cek yg akak nyee lah ;))

    ReplyDelete
  12. ssh hti kan kalo ttiba ank ngis msa nk htr pgi2..nk bt keje kt opis ni pon tk syiok...trgt muka ank

    ReplyDelete
  13. woohoo! untunglahh fiza...hehehe
    moga dimurahkan lagi rezeki berbloggin!!! caiyok caiyok!

    ReplyDelete
  14. akak nangis x masa hantar qahirah tue huhuhuhu kang akak pulak yg nangis bila tgk anak nangis nti

    ReplyDelete
  15. telefonlah cikgu tu tya..dia nangis lagi ke dah ok ke..risau juga kan..

    ReplyDelete
  16. Blogger femes amos siapa tak kenal fiza.

    Betul kalau anak menangis hati kita tak senang. Kalau boleh nak balik cepat aje kan..

    ReplyDelete
  17. bro ni mmg best..selalu gak gi blog dia jadi silent readers jer..

    ReplyDelete
  18. Eyriqazz pon pernah datang singgah ke blog Mieya. Siap tinggalkan komen lagi walaupun Mieya cumalah sekadar silent readernya.

    ReplyDelete
  19. Kena tanya la kenapa dia nangis. Macam ada kawan saya yg hantar anak kat pengasuh. Ada sorang ibu lain yg hantar kat pengasuh yg sama cerita pada dia... anak2 dia nangis masa dia amik anak dia.. Bila dia tanya, anak dia kata dia kena pijak dgn pengasuh tu. huhu.

    ReplyDelete
  20. sukanya dalam hati.. la .. la.. laa...

    hehe

    ReplyDelete
  21. uiii ramainya nuffnangers datang mengintai...cikgu punya tak ramai camni pun

    ReplyDelete
  22. wah beshnye blogger femes singgah sini!

    harap² Qahirah baik² aje ye..

    ReplyDelete
  23. wahh eriqazz tinggal jejak di sini, semoga anak dara fiza baik2 hendaknya, mmg kita akan fikir mcm2 kan fiza, semoga kembali ceria hendaknya

    ReplyDelete
  24. wahh bloger femes leave komen kat sini..best2 :)

    ReplyDelete
  25. Wah...untung badan...blogger femes tu...

    ReplyDelete
  26. wah blogger pemes tinggal jejak best tu..tahniah kak

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page