Nak kena SAMAK ni KAKAK!!!!

Wednesday, January 30, 2013



Hahahaha...ibu yang careless. Tak perasan plak musical car ni gambo vavi. Bila dah amik gambo baru perasan...cis...Cacat gambar dibuatnya ☺☺


Budak bijak ni dah pandai. Pantang nampak benda ni, mesti nak naik. Tak cukup sekali...nak berkali². Kalau boleh suma keta berlagu tu nak dinaiknya...amboiiii...Pastu kan, anak dara ni kena pantau lebih skit sebab suka berlari. Sekejapan jer dah hilang,...bahaya..bahaya...

Note: Semalam anak bujang tecik merengek kat nursery, tak selesa kot sebab nak tumbuh gigi atas. Nampak bengkak gusi tu...haishhh...harap² tak merengek lah hari nih.

You Might Also Like

28 comments

  1. Hahahahaha...gelak besar sy baca entri ni. Mmg tak pasan kdg2 kan Fiza? Sy ni pun, kdg2 tak pasan patung dog....tuju je ke situ...anak da peluk2 patung dog. Siap ckp, HAI DOG....masa tuhlah baru pasan upenye patung dog. Hahahaha. Nsb bek patung. Dibuatnya betul? Naya!!

    Fiza...yelah. Sy mmg bz bt cookies. Skg ni musim raye cina. Sy bz bt cookies utk hamper. Huuuuu~

    ReplyDelete
  2. same to my niece..si twins tu...asal nampak ni jer..menannnn....menannnn...x bagi menangis melalak x hengat...

    ReplyDelete
  3. he he anak2 KA kecil2 dulu pun serupa ni juga

    ReplyDelete
  4. hahahahaha.. macam mane tu.. mau samak kah???

    ReplyDelete
  5. Hehe... Budak2 memang pantang tgk mainan tu mesti nak naik. Alia yang belum reti nak cakap ni pun dah mengekor mata tengok budak2 lain naik.

    Part paling sian ngn baby time nak tumbuh gigi. Mesti merengek. Kalau dah bengkak tu memang nak tumbuh gigi. Alia pun sama.

    ReplyDelete
  6. Pasni kena samak satu badanlah pasal tertunggang babsss....hehe

    ReplyDelete
  7. hehehe...so far xjumpa lagi yg bentuk vavi nie...

    ReplyDelete
  8. ayarkkkk..dh cm mn plak tu...
    hehehhe...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..seronoknya hidup dikelilingi anak2 yg ceria :)

    Wahh natang tu tersengeh jer..dah snap pic baru pasan ek ;)

    ReplyDelete
  10. hihi harus samak.
    budak2 pasti suka kalau nmpk menda cmni

    ReplyDelete
  11. NASIB BAIK BUKAN BEBETUL.. PUAS NAK CARI TANAH..

    ReplyDelete
  12. samalah dengan qalesya... cukup pantang betul nampak... mulalah sibuk nak main...

    ReplyDelete
  13. hihi ada2 je mama ni ye kakak, anak2 aju pun tak keruan kalaujumpa menda ni ;)

    ReplyDelete
  14. Masa naik tak perasan tu Fiza. Budak manalah tahu yg dia enjoy benda tu gerak-gerak dan ada muzik..

    Kadang boleh demam Fiza kalau nak tumbuh gigi. Kesian..

    ReplyDelete
  15. haha.. sekali vavi... mmg kena samak..

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum fiza....hehehehe buat lawak jer kan...;)

    ReplyDelete
  17. saya setakat ni xpnh nmpk lagi binatang tu.. hihii

    ReplyDelete
  18. kalau maira plk penakut nak naik..hihih..alahai gambor vavi la pulok ye..

    ReplyDelete
  19. Aiyok ! Macam mana nak samak tu? haha

    ReplyDelete
  20. oh no !! kakak naik apa tu hehehe

    ReplyDelete
  21. hehe.samalah.asal nampak benda alah ni mesti nak mintak naik

    kdg duit syiling xde,ckp next time je eh.muka da se peet.hehe

    ReplyDelete
  22. kurang asam betol kan, binatang tu juga depa letak yer..budak2 camtu la Fiza, kalo boleh semua tu depa nak naik, dah seronok kan tak kata kat depa la..

    ReplyDelete
  23. ha.. ha.. dah samakker belum... akkapun der kena.. haritu belikan atikah apron ingat gambar bear sekali gambar bendatu.. terus akak buang.. tak sanggup..

    ReplyDelete
  24. sekali vavi daaaa.....xpasan xpa kak hihi

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive