RAMLI SARIP memang BEST!!!

Monday, January 07, 2013



Mesti ramai yang tak terlepas tengok AJL malam tadi kan. Frust lah sebab lagi favorite TEMAN PENGGANTI tak menang. Tapi dapat persembahan terbaik pon kira ok lah tu. Best juga AIZAT nyanyi lagu YUNA. Tapi kalau YUNA sendiri yang nyanyi feel tu lagi best kan.

Persembahan terbaik bagi aku adalah persembahan dari rockers² otai. Best betul bila dengar RAHMAT MEGA nyanyi lagi Bayangan Gurauan. Tapi yang best bila RAMLI SARIP.nyanyi. Perghhhhh...even dah berumur, tapi suara masih mantap. Rasa tak puas plak tengok persembahan Ramli Sarip. Apsal lah kejap sangat.

AJL malam tadi memang best lah. Tak membosankan. Tahniah buat para pemenang.

Note:  Nak cari balik CD Ramli Sarip ☺☺

You Might Also Like

37 comments

  1. tak tengok pula semalam...tapi suara...penyanyi zaman2 ramli sarip nie...memang tak lapok dek hujan tak lekang dek panas...masih macam dulu juga....

    ReplyDelete
  2. Dengar suara Rahmat Mega mendayu2 terus jiwang seketika...hehe

    ReplyDelete
  3. alamak i tak tengok la semalam...ada ulangan ka? :)

    ReplyDelete
  4. Amboi! Suke betul awak dgn Ramli Sarip eh? Sy suke sgt Aizat nyanyi lagu Yuna tu. Sweet!

    ReplyDelete
  5. akak juga x dpt tgk ..
    tapi ramai cakap best persembahan otai2 tuu ;)

    ReplyDelete
  6. sy tak dpt tgk la mlm td...mesti gempak persembahan otai2 tu kan...

    ReplyDelete
  7. dia buat mcm satil konsertkan.. part last tu... meremang bulu roma..

    ReplyDelete
  8. sedih gak sebab lagu fav ai mojo nyanyi tu tak memang pape...huhu

    ReplyDelete
  9. ajl mlm tadi mmg terbaik...

    semua lagu dipertandingkan hebat2 belaka...lagu pembuka best, lagu penutup laaaaagi best!!

    hidup lagu tahun 90an!!

    ReplyDelete
  10. Ramli Sarip mmg terbaik...suara serak serak basah dia, mmg tiada tandingan..

    ReplyDelete
  11. hehe..kan kan...best persembahan smalam
    saya pun suka..otai ni.

    ReplyDelete
  12. memg terbaik la dia menyanyi

    ReplyDelete
  13. Hairan setiap kali penutup mana-mana event kebanyakkan mesti lagu Rock.

    Apa pun papa Rock Ramli Sarip tetap terbaik. :-)

    ReplyDelete
  14. wak pon dh lama X tengok tv jugakkk.. ahHKks

    ReplyDelete
  15. kan... tapi tang BPR tu cam ada sikit pecah disitu..

    ReplyDelete
  16. pergghh..mmg best..
    acik layan jew..

    ReplyDelete
  17. akak tengok width untuk google+. Akak punya width tu '320' jadi akak delete '320' dn ganti dengan ni
    'data:width'

    try ek..:)

    ReplyDelete
  18. betul tu best... suka sangat

    ReplyDelete
  19. tersentuh hati dgr lagu teman pengganti.. teringat kawan2 SLE yg telah tiada..

    ReplyDelete
  20. betoi tu.. persembahan otai2 tu memang super best kan... ^_~

    ReplyDelete
  21. bestkan AJL malam tadi.. betoi2 suka persembahan otai rocktu..
    suka Yuna memang.. lagutu memang kegemaran..

    ReplyDelete
  22. suka la aizat bawa lagu yuna tu... mmg best...! sempoi je...

    ReplyDelete
  23. nasib baik xde vote utk rahmat mega.. kalu x..nak vote gak.. muahahahaha

    sedih teman pengganti x menang..tp nak wat camne..bukan rezeki kan..

    ReplyDelete
  24. yeszaaaaaaaaa!!!
    layan habessss AJL smlm..

    #tp Na mengharapkan black menang ;|

    ReplyDelete
  25. suka sgt lagu duet RS ngan Khatijah Ibrahim :)

    ReplyDelete
  26. wuwuwu. Mieya tak dapat tengok semalam. Sabar je lah. dah lah peminat tegar lagu2 dia.

    ReplyDelete
  27. setuju..otai2 tu semua masih mantap.. dan saya teringin nak bawak lagu teratai kat pusat karoke ni..hehehe

    ReplyDelete
  28. mmg best la part yg papa rock ni nyanyi..saya terpegun time tu..

    ReplyDelete
  29. terdengar2 suara dia la...best sgt dia ni...

    ReplyDelete
  30. lagu kamelia tu mmg best lah..patut nyanyi lagu teratai juga tu

    ReplyDelete
  31. ramli sarip mmg suara dia best..!!!!

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive