Rasa SAYANG nak Makan sebab...

Friday, January 11, 2013


Cute sangat...hahaha...boleh gitu? Pagi tadi ada member office ni bagi chocolate. Ini coklat nya: 


Cute kan. Favourite mak noks, memang peminat tegar coklat. Tu yang nak makan pon rasa sayang sebab comel sangat. Aku kan suka barang² yang cute miut nih.


Note: Duit nuffnang kena tolak...huhuhu...

You Might Also Like

25 komen

  1. la...ingatkan...pin ke butang rupanya coklat....cantik lah...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum fiza...cute jer bentuk nyer...:)

    ReplyDelete
  3. NI MESTI DIA BARU BALIK DARI LANGKAWI NI.. :)

    ReplyDelete
  4. mmg somel sgt2! rasa syg nak makan kan. hehehe

    duit nuffnang akak kena tolak? nape je?

    ReplyDelete
  5. sme cm sy..syg nk mkn..pnh membe bg cekelat hntrn dier..mcm ni la...sy buat hiasan je xmkn2..haha

    ReplyDelete
  6. aku pun... kalu p langkawi, rela tak shopping benda lain melainkan coklat

    ReplyDelete
  7. hikhikhik..saya pon masih simpan coklat ni..bos bg..dah dkt 2 thn saya simpan..syg tol nk mkn sbb cute sgt..

    ReplyDelete
  8. iyalah ... memang sayang nak makan... comel sangat.. !!

    ReplyDelete
  9. akak tak nak makan bak sini kat saya...hehehe

    ReplyDelete
  10. Hahahah... comelnya... patut le syg nak makan.

    ReplyDelete
  11. emm.. kata peminat tegar.. ngap je la..

    ReplyDelete
  12. coklat yang comel.. buat hiasan dalam balang je lah.hehe

    ReplyDelete
  13. comelnya..sy pun minat coklat..

    ReplyDelete
  14. aah lah fiza .. cute sgt2 ... x sampai ati nak makan ekek ;)

    ReplyDelete
  15. kat langkawi banyak coklat ladybug ni...cutekan....yg bee pun ada...hehe

    ReplyDelete
  16. kan bila ada yg comel nie nak makan pun sayang hihihi

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page