Sediakan Payung Sebelum Hujan!!!

Wednesday, January 16, 2013


FB Source

Jimat kan. Tak payah beli payung. Manfaatkan sumber semulajadi. Pastu...kalau tak der letrik kat rumah, bleh di jadikan kipas angin. Go Green!!!...hahaha...

Note: Tension...sebab sakit gigi. Nak kena cabut ganaknya nih.

You Might Also Like

37 comments

  1. ibarat mencurah ke daun keladi.. hehehe

    ReplyDelete
  2. hahahaha....ok jom tanam kat umah

    ReplyDelete
  3. Ni baru jimat x payah beli payung dan kipas..tp tak miang ke org tu pegang daun keladi....

    ReplyDelete
  4. hahahhaha sabor aje ..
    agaknyee kan dik
    kalau ada yg lebih besar
    sure akan ada pic nyee ! ;)

    ReplyDelete
  5. hahhah...go go greennn.... best kan kalau ujan main petik aje jadikan payung ..

    ReplyDelete
  6. hahaha...teringat kartun kat ceria tu

    ReplyDelete
  7. Hihi bijaknya pakcik tu,,, umi hrp sakit gigi sis akn pulih .. amin2

    ReplyDelete
  8. Hihi bijaknya pakcik tu.. umi hrp sakit gigi sis akan pulih.. amin2

    ReplyDelete
  9. Tp..tak nah jumpe daun keladi besau camtu..:-)

    ReplyDelete
  10. Haha! Barulah mesra alam namanya ye ke tidok ? Heheheh.. =)

    ReplyDelete
  11. pasni semua spesis keladi dalam ketakutan sebab orang pakat nak guna payung free hehehe

    ReplyDelete
  12. Hihi..sakit gg ye...mkn ubt.

    xtau r murah sgt ke x.tp rm20 utk.2 item ty.murah ke

    ReplyDelete
  13. hahaha..dya scroll kebwh je terus tergelak tgk payung dia..hahaha

    ReplyDelete
  14. NI BETUL-BETUL GO GREEN NI.. :)

    ReplyDelete
  15. besarya daun dia...mmg jimat... :)

    ReplyDelete
  16. laa..patut la keladi kat depan umah sy ilang...hehehe

    seksa kan kalu sakit gigi nih...xsanggup!

    ReplyDelete
  17. amboi...besaunyer payung dia.. jimat lagi tu...

    ReplyDelete
  18. giler besar daun keladi tu weh

    ReplyDelete
  19. wow besarnye payung dia. salam kenal. jom singgah blog saye pulak..

    ReplyDelete
  20. kalau angin kuat..mahu terbang jadinya

    ReplyDelete
  21. jgn cabut..syg. g dentist..kut blh buat roof treatment.

    ReplyDelete
  22. dulu2 ada tanam pokok keladi ni sebagai hiasan tanam hehehe. Done clik2

    ReplyDelete
  23. hihi besar btul keladi tu mmg seswai wat payung hihi..

    moga cpt sembuh yer sakit gg tu..

    ReplyDelete
  24. moga cepat sembuh..tapi kalu cabut lagi lega eh kan..

    ReplyDelete
  25. hehe bijak betull..

    paling tak suka gigi sakit...huhu

    ReplyDelete
  26. Betul..ramai jugak yg boleh menumpang bawah payung ni ^^

    ReplyDelete
  27. wah besar betoi yer.. hihii.. mmg jimat camgini

    ReplyDelete
  28. hahaha.. dah mane pulaklah nak cr daun besar gitu kan...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive