Tidak Haram Seorang Anak Itu Menendang Ibunya...???

Thursday, January 10, 2013



Erk...acaner tu? Terkejut ker? Mak pon terkejut noks baca statement nih. Tapi nanti dulu...tak habis lagi nih sambungannya. Ok...sambung baca:

Tidak Haram Seorang Anak Itu Menendang Ibunya...
.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
.

Jika Anak Itu Masih Dalam Perut Ibunya... Hehe...

Betul tak? Betul kan. Lu kena beb. Ni Ustaz Azhar Idrus yang bagi statement ni yer....hehehe...Skang ni, halwa telinga ku pepetang on the way balik kerja adalah mendengar CD UAI nih. Memang bley pecah perut layan soalan² yang kekadang pelik lagi kelakar yang di ajukan dan jawapan² spontan dari UAI yang lawak tahap gaban. Gelak sesorang aku dalam keta. Dah macam orang tak betul gamaknya ^_^.

Note: Salam perkenalan buat pengikut baru. Maaf sebab masih belum berkesempatan nak jejak dan follow kamu balik. Nanti saya terjah yer...tunggu...

You Might Also Like

39 komen

  1. cemas acik jap baca tajuk..rupanya masa dalam perut..sapa la yang tanya soalan mcm tu...

    ReplyDelete
  2. hahaha..bila la anak sy nk tendang sy ni kak..


    kak, salon tu klu nk harga murah, dtgla time ada diskaun..selasa n rabu.. xmhl sgt, padan dengan servis dia.. akak call la tnye..dia akn bgtau harga..

    ReplyDelete
  3. salam fiza....
    tengok tajuk terkejut juga...yan pun nak kepastian...rupa2nya masa dalam perut rupanya....nak tahu yan tengah buat apa....senyum sorang2 he heeee...memang kelakar gila...

    ReplyDelete
  4. haha. ceh.. ingatkan ape tadi... terkejut mula2 bace.. hehe.. UAI memang d best.. haha

    ReplyDelete
  5. HIHIHIHI.. HADOILAH SABOO JE DIBUATNYA..

    ReplyDelete
  6. guwe pun sama...kalo dgr uai mesti gelak sensorang mcm hape je..hehe...penyampaian bersahaja..bagus gak pendekatan uai..

    ReplyDelete
  7. Hihi ..amboihhhhh ... Dah agak da ..nakalnya dear ni ...

    ReplyDelete
  8. ishhhh..UAI ni mmg selalu wat lawak gini tau. terkono den!

    ReplyDelete
  9. hihi..tol la tu..klu dlm perut kn ank menendang2..hihi..klu da kuar dr perut, da bsr pnjang boleh plak tendang mak, itu tendang dia blik..ha tu mkn dia..hihi

    ReplyDelete
  10. ahhaha tu yg akak terus baca tuu
    menendang dari segi apa tuu ekeke ;)

    ReplyDelete
  11. Hehehe..ustaz azhar tu memang kelakar...selalu dgr die bagi ceramah dekat surau dekat dgn rumah nieza..mmg boleh dgr dari rumah ^-^

    ReplyDelete
  12. Terkejut.....ustaz ni bagi ceramah mmg kelakar

    ReplyDelete
  13. salam kamis mak, timekaseh jejak dn tinggal blog mrapu wak tuu.. UHhuuu

    ReplyDelete
  14. Kemah keming kat astro...mesti tonton!

    ReplyDelete
  15. hehehe.. tula mmg lawak tul UAI ni..

    ReplyDelete
  16. hahahahhaha...klu yg tu mmg slu la kena kick..kdg2 smpai senak..hehehhee

    ReplyDelete
  17. hmm...itu sudah pastilah boleh dan tak salah...hehe

    ReplyDelete
  18. Kakak dah dapat agak dah Fiza sebab hanya baby dalam perut boleh tendang-tendang perut kan :)

    ReplyDelete
  19. slalu bc dr fb je komen statement dr UAI ni. teringin nk dengar kemah keming tu tp xbrkesempatan lg.

    ReplyDelete
  20. lagi lawak layan UAI dari layan maharaja lawak mega tu kan... ilmu pun dapat... tak gitew...

    ReplyDelete
  21. UAI memang kelakar la.. suka dengar ceraah dia.. menjawab persoalan dengan humor..

    ReplyDelete
  22. Huwaaa! Terkena mak noks! Ngahahahaha! UAI memang best dia punya ceramah.. Sempoi jer.. DONE for today! ^_^

    ReplyDelete
  23. hahahahaa..betul jugak tu..hehehehe

    ReplyDelete
  24. haha..lawak betol la..kan dah terkena..buat suspen jer tau..

    ReplyDelete
  25. pernah dengar time ustaz Azhar dlm tv..tergelak juga dengar..best ustaz ni bagi ceramah kan

    ReplyDelete
  26. hahahha betul la tu... :P **tertipu gak tadi**

    ReplyDelete
  27. nanti dah kuau jangan sekali2 nak tendang ibu..duk lam pewot ko tendang la pueh2..hehe UAI mmg terbaekk.. :)

    ReplyDelete
  28. hihihi..mula2 nampak tajuk terkejut i..haha.. UAI memang best..lawak pun ada..;)

    ReplyDelete
  29. hahaha
    memang kan.uai jwb soalan suka bg gimik dulu.suka sgt.memang rasanya,pndekatan uai sgt wajar tuk jaman2 skang ni

    fiza
    sy slalu tgk u tube je n astro.blum beli lg

    psst.ada tgk x u tube pasal uai tegur secara general tp abby abadi agak trasa hati,tp jwpn uai,sgt2 wajar pd org yg br nk buat dakwah.salute uai

    ReplyDelete
  30. huh!...suspen je tajuk tuh!...hehehe

    ReplyDelete
  31. setuju sgtlah..tentang dlm perut..:)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page