Acara HUGGIES DRY PANTS - ‘Tukarlah Untuk Lebih Senang Dipakai’

Sunday, March 03, 2013



Siapa peminat tegar produk HUGGIES? Siapa yang tak kenal dengan produk Huggies ni kan. Produk yang berkualiti dan bermutu tinggi. Ini ada berita baik untuk anda semua dimana Huggies akan mengadakan satu acara yang diberi nama HUGGIES DRY PANTS - ‘Tukarlah Untuk Lebih Senang Dipakai’.


Acara roadshow “Huggies Tukarlah untuk Lebih Senang Dipakai” ini adalah untuk memperkenalkan produk terbaru keluaran HUGGIES kepada anda semua. Anda pasti tertarik dengan produk terbaru Huggies ini kerana betapa mudah untuk menukarnya hanya dengan 3 langkah iaitu KOYAK, SALIN dan LEPAS. Seperti gambaran diatas. Mudah kan.


Roadshow ini akan diadakan di Mydin USJ. Jangan lepaskan peluang ini untuk sertai acara yang penuh dengan keseronokan bersama keluarga tersayang. Butiran roadshow adalah seperti berikut:

Tempat: Ruang Legar, Mydin USJ
 Tarikh: 25 Februari 2013 (Isnin) hingga 3 Mac 2013 (Ahad)
 Pengumuman Istimewa: Sesi Cabaran Tukar Lampin 30 Saat Huggies dan persembahan akan diadakan setiap hari pada masa berikut: 10.30 pagi, 2.00 petang dan 8.00 malam.

Pelbagai acara menarik dan juga hiburan untuk seisi keluarga. Antaranya persembahan, promosi hebat, hadiah percuma...siapa yang tak suka hadiah percuma kan ^_^, permainan, pertunjukan silap mata dan pelbagai aktiviti yang menarik. Singgahlah di booth Huggies untuk mendapatkan sampel percuma Huggies Dry Pants dan rebut peluang untuk memenangi pelbagai hadiah. Menarik tak? Menarik kan. Apalagi...Mari berkumpul beramai² di ruang legar Mydin USJ untuk memeriahkan acara dan menyaksikan betapa pantas dan mudah untuk menukar lampin Huggies Dry Pants. Dan jangan lupa tau untuk sertai Sesi Cabaran Tukar Lampin 30 Saat Huggies. Yang ni anda kena practice dari sekarang. Hadiah menarik menanti bakal pemenang ^_^

Acara penutup akan berlangsung pada 3 Mac 2013 (Ahad) dari 8 malam hingga 9 malam. Datanglah beramai² untuk memeriahkan lagi acara roadshow “Huggies Tukarlah untuk Lebih Senang Dipakai”. Lebih ramai lebih meriah kan.

Disertakan untuk anda semua sedikit info mengenai Huggies Dry Pants


Mengenai Huggies Dry Pants

Huggies Dry Pants ialah pilihan yang mudah digunakan untuk bayi dan kanak-kanak yang aktif. Setelah anda mencubanya, anda pasti tertarik dengan betapa mudah untuk menukarnya iaitu hanya dengan koyak, salin dan lepas! Dengan peregang lembut dibahagian tepi memberikan lebih keselesaan dan membantu menghalang kesan merah walaupon semasa bayi anda sedang bergerak dan sistem pengunci untuk menghalang kebocoran. Tambahan pula, Huggies adalah jenama lampin bayi pakai buang pertama Malaysia yang terbukti secara klinikal dapat membantu menghalang ruam lampin!

Mengenai Huggies®

Huggies® ialah salah satu jenama penjagaan bayi dan kanak-kanak terkemuka di Malaysia. Ia membekalkan pelbagai rangkaian lampin pakai buang dan lampin seluar kepada ibu dan bayi untuk membantu mengekalkan kulit yang sihat dan membuatkan bayi sentiasa gembira. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.huggies.com.my atau www.facebook.com/Huggies.Malaysia.

You Might Also Like

34 comments

  1. good job..aku lum submit...kejap lagi la...last entry...heheh

    ReplyDelete
  2. sponsored post ni ey..tahniah :)

    ReplyDelete
  3. owb tahniah dear, kita sama2 dpt SP ;)

    ReplyDelete
  4. syukur rezeki anak ye. tapi ko memang rajin berusaha meng update entry..congrats

    ReplyDelete
  5. amboi leh jadi duta lah lepas ni hehehe

    ReplyDelete
  6. td dah baca dkt blg kakju..

    ni lah, entry SP tu ek.. bestnya... :-)

    *emel sy jenis sk delete.. xtau la kot2 nuff pun ada send emel sblm ni.. hihii.. xpala, xda rezeki.. hehhe

    ReplyDelete
  7. saya pengguna huggies ...eh, hahaha..mana la ada kak...cek dok guna librese ja...hikhik..


    **budak menonggeng tu, teringat anak buah suka tonggeng macam tu..

    ReplyDelete
  8. menarik..skrg mmg pakai huggies tapi yang biasa je..

    jumpa disana ye :)

    ReplyDelete
  9. anak anak saya pengguna tegar Drypers...hahaha

    ReplyDelete
  10. fiza, lps wat entry ni, nk kne submit kat dorg x link ek...

    ReplyDelete
  11. saya tak sempat baca lagi .. terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya dan meninggalkan jejak dan seterusnya follow.

    saya pun dah follow juga.

    ReplyDelete
  12. aku rasa qays pun kena tukar pakai yg cenggini la... susah sangat nak pakaikan dia pampers skang ni...

    ReplyDelete
  13. Kakak dah tak memerlukannya lagi Fiza. Anak-anak dah besar:)

    ReplyDelete
  14. Fiza pergi ke? Mydin USJ mcm dekat jugak nak pegi, tapi anak takde lagi boleh ke join? Hehhe.

    ReplyDelete
  15. Alahaii xde ank kecik lg la....lama da xbeli pampers ni...hehehe

    ReplyDelete
  16. dela pkai pet pet aja... jimat :)

    ReplyDelete
  17. Salam...tq share. cik bieha dulu kalau pakai Huggies ni naik ruam kat pinggang...lepas tu sy guna drypers @ pet2. Tapi skrg dh tak beli pampers...dhpandai g toilet.hehehe

    ReplyDelete
  18. pengguna tegar petpet n clothdiaper coolababy...huhuhu

    ReplyDelete
  19. Alia pun guna huggies skang. Alah! Jauh sgt. Kalau dkt blh join sekaki. Hehe..

    ReplyDelete
  20. hikhik..xde anak lg.. akak pegi ke?

    ReplyDelete
  21. tahniah..fiza pun dapat ye sponsor post ni..

    ReplyDelete
  22. Hehe..huggies mahal...
    Kitaorang pakai pet pet je.. :p

    ReplyDelete
  23. tahniah dapat sponsored post! kita jumpa kat sana ye

    ReplyDelete
  24. tak berapa suka produk Huggies...

    ReplyDelete
  25. untung siapa ada anak kecil :-)

    ReplyDelete
  26. tahniah dapat sponsored post yek jah hehehhe

    ReplyDelete
  27. menarik ni! tapi xdpt nak ke sane pun sbb weekend mmg bz sgt2. huhu. one more thing, c bambam tu x bole pakai diapers jenama lain selain dari diapex. kalau pakai gak, abis ruam

    ReplyDelete
  28. huggies mmg ok sbb tgk kakak bg anak bauh pakai yg ni :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive