Berita Terkini - Doakan Baby MOHAMED HAREEZ!!!

Monday, February 18, 2013


Terbaca status FB Buletin TV3. Ini pon selepas diberitahu oleh rakan sekerja. Marilah kita sama² berdoa. 

  • Bayi yg dilambung amah dimasukkan ke hospital Tengku Ampuan Afzan Kuantan kerana sesak nafas.

Ya! Allah...KAU peliharalah kesihatan bayi ini. Berilah kekuatan dan semangat yang tinggi buat baby Mohamed Hareez. Sedihnya #tears#

Note: Semoga parents Mohamed Hareez tabah. Aku plak yang rasa berdebar². Semoga anak² kita semua sentiasa dibawah lindunganNYA.

You Might Also Like

57 komen

  1. SEMOGA BAYI TERSEBUT SELAMAT DAN CEPAT SEMBUH..

    ReplyDelete
  2. Kakak baru tahu di sini Fiza. Allah... baru semalam kakak berbual dgn abang kata nasib baik baby tu tak apa-apa. Hari ini keluar macam ini pulak.

    Sedihnya...

    ReplyDelete
  3. ada gak tgk berita tadi.. moga sembuh la cepat2.. risau..

    ReplyDelete
  4. ya Allah.. mmg xsanggup nak tgk. moga baby tu cepat sembuh. mmg jadik trauma kalau nak amik atau antar nurseri..

    ReplyDelete
  5. Ya Allah.. semoga adik Hareez selamat

    ReplyDelete
  6. Sy mmg skt ati. Sy mmg tak nak amik tau. Sy mmg tak nak ikuti. Arghhh! Sbb bile sy amik tau, bile sy ikuti...sy rs mcm nak bunuh org yg dera bayi ni. Arghhhhhhhhh!

    ReplyDelete
  7. Semoga tiada apa2 yg buruk berlaku kat baby tu....:-(

    ReplyDelete
  8. tak sanggup nak tengok.. punyalah tak hati perutnyer amahtu.. moga diberikan kesihatan yang baik untuk anak kecil itu..

    ReplyDelete
  9. ya allah kesiannya...lindungilah anak ini Ya Allah..

    ReplyDelete
  10. bawak la masuk banyak2 lagi indon kat sini..depa tu ramai yang giler.

    ReplyDelete
  11. kesian nyer...insyaAllah..mg baby tu sntiasa di bwh lndganNya..amin..

    ReplyDelete
  12. Ya allah...
    Baru semalam saya tgk u tube...sbb tak tgk berita kan..so lambatlah taunye...
    Hubby tamau tgk pun..die tau,nanti die jadi marah..hehe

    Masuk hospital ke?
    Ya allah,mudahan anak ni diberi kesempatan tuk membesar dgn sihat

    ReplyDelete
  13. sedihnya...saya x sempat lg nk update cerita psl baby ni. sakit je hati ngan org giler yg lambung hareez tu. semoga baby hareez sentiasa di dlm lindunganNya dan sihat spt sediakala..amin

    ReplyDelete
  14. baru tgk status diorg ni, keadaan dia semakin pulih

    ReplyDelete
  15. amin. moga2 takde pape la risau dengar

    ReplyDelete
  16. sedeynya :( moga2 baby tu akan sembuh

    ReplyDelete
  17. baru tengok berita td tp dia kata dah stabil,mmg marah giler tengok video amah tu..Allah balas setimpal nanti, dera budak tak berdosa..

    ReplyDelete
  18. giler sedihkan...aku kalau dpt indon tu..kita pakat lambung dia ramai2..

    btw..dee doakan moga baby tu cepat sembuh..amin..

    ReplyDelete
  19. erm.. bila baca psl bayi2 ni mmg seriau la.. skrg ni mmg perlu fikir beribu kali untuk meninggalkan bayi dgn pembantu rumah sahaja tanpa pantauan dr ahli keluarga yg lain..nauzubillah.. semoga parents baby ni tabah hadapi ujian Allah

    ReplyDelete
  20. semoga x de apa2 yg serius..Amin

    ReplyDelete
  21. Bile tgk video tu, saya tak rasa nak balas apa yg dia buat tu. Cuma saya mcm nak tau je kenapa dia buat gitu. Apsal dia saiko sgt.

    ReplyDelete
  22. Ya Allah... semoga adik Hareez dilindungi selalu..

    ReplyDelete
  23. fiza aju tak tgk pon video tu, tak sanggup fiza, aju doakan semoga adik hareez kuat utk mnghadapi kesakitan yg ditanggungnya, klau boleh biarlah pelaku tu dikenakan tidakan setimpalnya, apalah yg boleh dilakukan oleh anak sekecil itu, moga allah turunkan hukuman kepadanya eiii geram sangat

    ReplyDelete
  24. tak sampai hati nak tgk video tu...tertengok sikit...semoga hareez selamat je kan..

    ReplyDelete
  25. semoga semuanya selamat.. and bby cepat sembuh.... cian tengok anak kecil tak berdosa diperlakukan sebegitu....

    ReplyDelete
  26. kesiannya. moga adik hafeez kembali pulih. jahatnya la maid tu. tak der akai ke apa. ish risau pulak nak amik maid. punya la berlagak mintak gaji maid dinaikkan, tapi hantar maid yg ntah apa2...geram!marah!mencik!

    ReplyDelete
  27. macam² kes sekarang ni kan..
    moga adik hareez cepat sembuh dan baik seperti sediakala....aminnn

    ReplyDelete
  28. Semoga semua nya selamat..sama2 kita doa kan keselamatan baby Fareez..

    ReplyDelete
  29. semmoga sehat seperti biasa.. nengok amah tu mmg geram cam nak lipat2 aje dia wat roti canai...

    ReplyDelete
  30. saya x tengok...tp nak kata, mmg kejam la manusia tu...

    ReplyDelete
  31. insha Allah moga baby mohamed hareez akan baik2 sahaja..geram sungguh tgk amah tu,rasa nak lambung2 je dia

    ReplyDelete
  32. mg Allah pelihara kesihatannya... sedih dengar

    ReplyDelete
  33. kesian kat Hareez, kecil2 lagi Allah dh duga.

    ReplyDelete
  34. Kesian nya...semoga bby Hareez selamat. Aminn...

    ReplyDelete
  35. aduhhhh sentap jiwa akak nie
    sib baik x tgk video tuu
    kalau tidak lagilah sedeyy akak nie

    ya allahh selamatkan bb ini !

    ReplyDelete
  36. singgah petang khamis..mg baby itu dapat diselamatkn

    ReplyDelete
  37. singgah petang khamis..mg baby itu dapat diselamatkn

    ReplyDelete
  38. hana ingat sekali je di lambung. lepas tengok video terkejut hana.. banyak kali gak dia lambung

    ReplyDelete
  39. sama2 kita doakan yg terbaik buat beliau.
    ks amah tu semoga jadi pengajaran pada yg lain.

    ReplyDelete
  40. get well soon baby comel.. moga membesar dengan sihat dan cergas ya..

    ReplyDelete
  41. Amin... semoga dia tak apa apa....

    ReplyDelete
  42. sedih apabila melihat bayi tuh diperlakukan sedemikian rupa...

    ReplyDelete
  43. sama2 kita doakan....sedih pulak dengar...

    ReplyDelete
  44. ya allah, panjangkanlah umur bayi tu.. sihatkanlah tubuh badannya..amin

    ReplyDelete
  45. assalamualaikum fiza...semoga dia x ada masalah dan marilah kita doakan moga dia panjang umur...:)

    ReplyDelete
  46. sama2 kita doakan kesejahteraan dan keselamatan baby tu....

    ReplyDelete
  47. Nauzubillah..semoga adik Hareez sihat seperti sediakala..amin...

    ReplyDelete
  48. assalamualaikum fiza....amin moga diberkati...

    jom join http://maszull.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page