LENGANG!!!

Friday, February 01, 2013



Salam hari jumaat uols. Kejap jer dah jumaat kan dan kejap jer dah masuk bulan FEBRUARY. Pagi ni seronok betul memandu. Sebab jalan raya yang lengang. Cuti Hari Wilayah lah katakan. Berderet lah cuti yer. Selamat Menyambut Hari Wilayah buat semua Warga Kuala lumpur dan Putrajaya. 

Semalam blog sunyi sepi. Tak der jejak kat blog kamu semua. Aku Emergency Leave. Makcik hubby meninggal disebabkan breast cancer. Cancer tu dah merebak dalam badan. Pagi semalam trus balik Rawang. Jenazah dah dibawa ke masjid. Al-Fatihah untuk arwah. Smoga ditempatkan dikalangan orang² yang beriman.

Ok sayang² semua. Mak Jemah nak datang melawat rumah kamu semua. Sila sediakan air yer...hahaha...

Note: Stress tahap gaban. Sakit gigi...gigi sakit...Berdenyut² dibuatnya nih. Sakit yang on and off. Nak kena cabut juga gigi ni, jaga ko gigi.


You Might Also Like

19 komen

  1. alahai kak..cabut ja gigi tue kak, hilang segala sakit..

    ReplyDelete
  2. al fatihah untuk arwah makcik..
    akak pun nak bw sampai lebam, next week takleh dah..
    kena gigi geraham bongsu ke..sakit tuu,
    kumur dengan listerine dulu..suggestion je :)

    ReplyDelete
  3. SERONOKLAH.. ORANG KL BERCUTI..

    ReplyDelete
  4. takziah yer...moga roh ditempatkan bersama org2 beriman

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Wilayah..
    KL mesti lengang..
    kami keja kt Sabah ni..hehe..

    ReplyDelete
  6. Boleh lagi kerja Fiza dlm pada sakit gigi. MC ajelah...

    Takziah buat semua keluarga Fiza yg kehilangan org tersayang.

    ReplyDelete
  7. syioknya cuti, alfatihah buat ibu saudara, fiza, sakit ni mmg berdenyut2 kan, emm cepat2 gi klinik

    ReplyDelete
  8. takziah & al-fatihah

    wina pun keje hari nie..

    ReplyDelete
  9. salam takziah dari akak

    aduhh dikkk sakit gigi mauu sampai pecah kepala ..
    makan ubat dik , lepas nie kena cabut lah huhu

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum fiza...selamat hari wilayah yer...:)

    ReplyDelete
  11. takziah dan alfatihah untuk arwah. patutla semalam takde entry. sakit gigi tu ubatnya kena gi jumpa doktr gigi jela

    ReplyDelete
  12. innalillah, salam takziah dan al-fatihah

    ReplyDelete
  13. wilayah persekutuan cuti memg lengang la...

    ReplyDelete
  14. orang lain cuti, Fiza tak cuti ker..

    ReplyDelete
  15. salam takziah..akak dah sedia tempoyak ngan timun tu..hihi

    ReplyDelete
  16. Al-Fatihah

    mmg lenggang kl tp masuk selngor jem..huhu

    ReplyDelete
  17. hari cuti wilayah... memang lengang lah hehehe

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page