TENET owh TENET!!!!

Monday, February 25, 2013



Salam tengah hari isnin uols. Dah tengah hari baru nak update kan. Baru habis meeting. Perut pon dah kenyang. Jimat duit lunch hari ni...ahaks...

Sejak upgrade system nih, internet connection kat office makin worst plak. Kejap OK kejap KO. Sharing folder tak bley bukak. Surat menyurat dan reference book suma dalam tu. Minta ehsan member nak bukak. Jumaat aritu pon blog tak bley nak sign in. Ada blog yang bley baca dan ada blog yang tak bley dibuka. Dapat baca tapi tak dapat nak komen, acaner tu? Menyampah betul tau. Ingatkan blog dah kena blocked. Risau juga kan. Tapi bila buka pagi nih...dah ok. Saya suka..saya suka...☺☺

Tak tau lah apa masalahnya. Internet problem ker, PC ni ker yang dah lanjut usia atau blogger sakit...hurmmmm...Harap² lepas nih tak der lagi lah masalah. Dah request kat ICT pon nak tukar PC. This week mak dapat lah PC baru tu...yeehaaaaa...

Note: Banyak benda nak citer. Antaranya...Potty-train QAHIRAH dan ianya berjaya.

You Might Also Like

20 komen

  1. sama gak kat opis ni. ayu rasa pc ayu ni dah mula nak tunjuk tanda2 virus menyerang sbb byk sgt download memacam kot.
    nak tau gak camne potty training tu.. lain org lain caranya kan..

    ReplyDelete
  2. x tau la google skrg prob kot..lembap gile..last week pun mcm apa ntah...

    ReplyDelete
  3. best lerrr tu dpt PC baru next week...tapi harapnya internet pun laju la yeerrrrr...hahaha

    ReplyDelete
  4. memang camtu kalo derang kata upgrade tu, maknanya ada la benda yang derang tukar kat setting internet tu utk kontrol penggunaan personal.

    ReplyDelete
  5. memang x best kalau x der internet di pejabat .. huhu
    entah kenapa ekek ;)

    ReplyDelete
  6. cer tukar ke unifi..kot laju berdesup..hihihi...

    ReplyDelete
  7. cepat cite...nak tau seme tue hehehehe

    ReplyDelete
  8. Wah bestnya dpt pc baru wlupun company punya....hehe

    ReplyDelete
  9. sini pun sama nok. kejap ok kejap tak ok. ntah apa sakitnya ntah. qaira dah brjaya? waaa...congrats wei. ahmad x berjaya lagi. kdng dia terkucil

    ReplyDelete
  10. sabar kak..sabar.. nt tenet dh ok, bw lelaju ye..

    ReplyDelete
  11. hehehe..jgn emo emo ye kak. sabar2. :)

    ReplyDelete
  12. seronoknya dpt pc baru...hehehe...ema hari ini baru online

    ReplyDelete
  13. Tensen kan bila tenet prob..hehe.
    Tak sabar dgr potty train qahirah...tahniah...tuk ibu dan anaknya... :)

    ReplyDelete
  14. Potty train??? Citer laa..nieza dalam misi jugak ni..tp tak menjadi lagi

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page