BORDERS Bargain Bash!!!

Tuesday, March 19, 2013

As-Salam semua. Salam pagi selasa. Untuk pencinta buku dan ulat buku, ini ada berita baik untuk anda. Discount up to 90% tu. Jom terjah ^_^.


“There is no friend as loyal as a book.” - Ernest Hemingway. 

Calling all bookworms and bibliophiles! Shaftsbury Square in collaboration with the one of the biggest bookstore in Malaysia proudly presents the Borders Bargain Bash on 18 - 29 March 2013. 

Come along with your friends and family to this two-week long book fair and delight yourself on the variety of books on offer. Maybe it’s time to re-learn history or even indulge in a passionate romantic novel or perhaps take up a foreign language; the Borders Bargain Bash will definitely tickle your fancy.

Be there or be square!


Source: FB 

Note: Semalam seharian tak update. Disebabkan ke busy an dan lambakan kerja yang makin bertambah. Di tambah dengan kesakita hati nih....bengang tahap gaban.

Extra Note: Stresssssssssssssssss...dengan orang yang suka bagi arahan dan orang yang suka berlagak macam bos. Apsal lah aku jumpa dengan orang macam ni.
 


You Might Also Like

43 comments

  1. bestnye diskaun..yg x best tu..jauh sgt la..kite kt kedah ni haaa

    ReplyDelete
  2. orang berlagak memang tensen kita nak melayannya

    ReplyDelete
  3. sabar akak..jom kita g pesta buku jom, bg ilang stress tue..

    ReplyDelete
  4. kepada mereka yg berminat mesti tidak akan lepaskan peluang...

    ReplyDelete
  5. Yg extra note ko tu, samalah kita...ada juga jumpa orang yang berlagak bos padahal tak tahu apa2 pun...ngada2 jak lebih

    ReplyDelete
  6. sabar dear, org ni mcm2 kita ni kene redha jelah kan, tq for the info

    ReplyDelete
  7. xpe..stress stress ni..blogging la kejap. or bloghop ke. mesti rasa ok balik

    ReplyDelete
  8. alahai... jauh la pula... kat cyberjaya...

    sabar fiza... take a deep breath... kita dipertemukan dengan pelbagai org, untuk mendidik kita tentang kehidupan... :D chill ya!

    ReplyDelete
  9. Tq Fiza for the info.

    Jangan stress2 tau :-)

    ReplyDelete
  10. besttu kalau dapat gi kan baguih....

    ReplyDelete
  11. sempat ni...hehe..suka gaks buku2 lagi kalu dapat yang murah sales gini...

    kadang tak nyempat abes baca pun...hehe.duk beli je..

    ReplyDelete
  12. lagi sakit,..bila dia bukan bos,..staff juga,..lagi mencik kan hehehehe,....

    ReplyDelete
  13. Stresssssssssssssssss...dengan orang yang suka bagi arahan dan orang yang suka berlagak macam bos. Apsal lah aku jumpa dengan orang macam ni.<< sebab Allah tahu orang yang penyabar jer boleh berdepan dgn org macam tu :D

    ReplyDelete
  14. wow diskaun menarik ni///done klik digi

    ReplyDelete
  15. kite ni takde la bookworm sangat HEHEHE. buku yang saya beli kat BBW tak habis baca lagi ni :P

    ReplyDelete
  16. Hana memang gila beli buku. Syoknya...

    p/s : banyakkan bersabar ye Fiza. kita memang jumpa dgn org2 mcm tu in work.

    ReplyDelete
  17. Jom terjah. Bukan selalu dapat diskaun yang sebegini kan ? Salam kenal dear.

    ReplyDelete
  18. gile2 punya discount...bestnyer..malangnya bunda bukan jenis ulat buku...huhu

    ReplyDelete
  19. wooo..diskaun smpai 90%
    beznye!
    tringin nakkkk beli...

    ReplyDelete
  20. takmo stress dear, work smart.. ^_~

    ReplyDelete
  21. bagus btol.now bnyk org buat pesta buku murah2..

    ReplyDelete
  22. Assalmmualaikum,...

    mselim3 datang komen dan follow blog nie...

    Sabar yer...

    pls: mselim3 datang nie , kena sambut dengan senyuman jgn mare2 k...

    ReplyDelete
  23. Assalmmualaikum,...

    mselim3 datang komen dan follow blog nie...

    Sabar yer...

    pls: mselim3 datang nie , kena sambut dengan senyuman jgn mare2 k...

    ReplyDelete
  24. sabau ye kak...tak mau stress2..mungkin ada pelajaran jumpa org mcm tu kot :)

    ReplyDelete
  25. wow, pesta buku.. i like to buy but lazy to read them.. hehe

    ReplyDelete
  26. salam kunjung dan salam perkenalan..bestnya diskaun tu.hehe

    ReplyDelete
  27. mama pun ngah stress nih... bertabah la dik

    ReplyDelete
  28. perghhh.. 90% diskaun.. hehe

    ReplyDelete
  29. waaa best ni....dapat beli buku banyak2...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive