Sokonglah "EARTH HOUR" 2013

Friday, March 22, 2013


Jangan lupa yer kawan². Akan bermula selama sejam pada hari Sabtu, tepat jam 8:30 malam 23 Mac 2013 untuk menunjukkan sokongan terhadap kempen sayangkan bumi.

Note:  HAVE A GREAT WEEKEND ☺☺

You Might Also Like

15 komen

  1. Ya Cik Fiza ku cayang.. selamat bergelap..

    ReplyDelete
  2. Happy weekend.....mari datang blog aku jap, ko kena tag...hehe

    ReplyDelete
  3. mmg ttp lampu mlm ni kat rumah sbb mlm nie nak keluar..hihi

    ReplyDelete
  4. insha Allah, thanks fiza..
    biasa nya tutop lampu dapo je..
    dah cuti2 sekol ni anak2 buah, baby seme balik.. :)

    ReplyDelete
  5. jom kita sambut mlm nie.....tapi remy masa tu tgh drive blk kg

    ReplyDelete
  6. lupa hari ni esrth hour.. huhuh

    ReplyDelete
  7. Hehehe...xlupa...siap suami yg ingatkn....;-)

    ReplyDelete
  8. semalam balik kampung, mak mertua mmg jenis yg jimat elektrik, memang betul2 menyokong sepanjang hayat hhehehe

    ReplyDelete
  9. tk sempat nak join taun ni hehehe

    ReplyDelete
  10. jgn lupa apa kak memang dh lupa pun kah kah kah

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page