SUBWAY jer...

Thursday, March 28, 2013



Lunch tadi makan SUBWAY jer. Dah lama tak pekena subway nih. Kebetulan tadi gi Shaftsbury Square. Kononnya nak gi BORDERS BARGAIN BASH. Sekali hampa....tak menarik lah. Ingatkan ada kedai buku BORDERS kat situ. Rupanya dorang cuma jual buku² tu kat kaki lima jer...hurmmmmm...Buku untuk bebudak pon tak der. Tak taulah kalau dah habis kan sebab start dari 18 march last week. 


Balik tu pekena Frappuccino Caramel, tapi tak letak coffee pon....arghhhhhhh...sedapnya. Beli pon pakai kad. Dapat Starbucks card ni free jer  ^_^.

Note: Boringggggggggggggggggggg!!!!!!



You Might Also Like

20 comments

  1. lama xmakan subway. kalau gi subway mesti beli cookies skali.. sedappp

    ReplyDelete
  2. hohoho..sejujurnya, saya tak pernah lg pekena mana2 produk dari subway. jakunkah..hehehehe

    ReplyDelete
  3. kenyang lah makan subway ye Fiza :)

    ReplyDelete
  4. lajunyer dia.. dah pergiler yerk.. kalau tak der buku budak2 memang tak best...

    ReplyDelete
  5. subway ni makan sekali sekala sedap kan fiza.kalu selalu pun,muak.maklumlah tekak orang melayu.hehe

    ReplyDelete
  6. x mkn la subway ni, nk try, x tertry pon...

    ReplyDelete
  7. kak, nt lanje sy subway ye.. boley??

    ReplyDelete
  8. aku pun dah lama tak pekena subway nok...huhu...

    ReplyDelete
  9. oh subway yang sedap. lapar :(

    psssttt sy pon tengok bosan gila & macam takde mood je. nak period kot :/

    ReplyDelete
  10. tak pernah makan kat Subway...hihi

    ReplyDelete
  11. apesei boring nye fiza..sedapnye subway tu, akak tak pernah rasa lagi..tempat akak takde la plak...air pon sodap.. :)

    ReplyDelete
  12. tak pernah mamam subway sampai keharinei,..sedapnya air itu,..buat terliur ini hehehe

    ReplyDelete
  13. kelass kak.. lunch subway lagi heheh

    ReplyDelete
  14. tak reti nak order lah huhuhuhuhu

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive