WW # 26: KAK TON???

Wednesday, March 20, 2013



Note: Gelak beso aku nengok gambar ni. Siapalah punya keja ni kan....adoiiiiiii...sambung gelak lagi. Penangan iklan Kak Ton, sampai anak aku dah naik hafal dialog tu ^_^. 

You Might Also Like

33 komen

  1. hahhaha kemain kak ton ngan spek pink .. :p

    ReplyDelete
  2. hahaaa....lawak btul...
    sape la yg baut ni..

    ReplyDelete
  3. hahaha.. marah kak ton ... saboo jerlah kalah jamu mak dara...

    ReplyDelete
  4. hehe sian nenek tu kena make over terlampau

    khelass kak Ton.ahaks

    ReplyDelete
  5. huhuhuh! kak ton tu masuk bakul angkat sendiri.. nyampah!

    ReplyDelete
  6. penangan iklan apa kak huhuhuhu kenapa sy xtau pun

    ReplyDelete
  7. tak kuasa tauuu kak ton ni!!hahaha...

    ReplyDelete
  8. hahahahaha..comel la sgt kan.
    (husb saya x brp gemar kot tgk iklan tu. kihkihkih)

    ReplyDelete
  9. kakton ni kalu cakap laju benar...aku pun tak dan tangkap apa dia cakap...hehehe

    ReplyDelete
  10. hahahaha....kak ton yg hover!! statement tak agak2 kan....

    ReplyDelete
  11. haha! kann.. iklan tu dah kemain femes skrg.. memane pon org dok sebut ayat kak ton tu

    ReplyDelete
  12. hahaha...iklan tu mmg ikutan kami sekeluarga

    ReplyDelete
  13. kah kah kah,,,nenek mana lah yg jadik mangsa ni

    ReplyDelete
  14. Pecah perut gelak tgk gambo ni. Sy x pernah tgk iklan tu lagi. Patut la org skrg ni sana sini dok sebut kak ton kak ton.

    ReplyDelete
  15. saya jawab,comeyyyy kak tonnn...hehe..

    ReplyDelete
  16. HAAH BETUL TU suara dia tu memang unik...

    ReplyDelete
  17. SUDAH 2,3 KALI SAYA TERBACAR PASAL KAK TON, SIAPA KAK TON TU?

    ReplyDelete
  18. kesian...tapi kiut!!!hehehehe!!!

    ReplyDelete
  19. aduh kak ton,..kak ton memang comey,..

    ReplyDelete
  20. glamor kak ton sekarang ni.. hahahah

    ReplyDelete
  21. Hahaha..iklan tu mmng lawak gak ar..adik ipar lelaki suker buat gaye die becakap..kan potpet2..hewhew..tp siot jer gambar nih...;D

    ReplyDelete
  22. hehehe..lawak kan dialog kak ton tu XD

    ReplyDelete
  23. yang selalu keluar WHI tue kan kak toknya? hihihih

    ReplyDelete
  24. hahahahaaa.. cuba masukkan sekali gambar kak ton sebenar tengah posing. Mesti lagi comel :)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page