Ya ALLAH...Mengapa WANITA Sering Menangis??

Friday, March 29, 2013



Biasalah tu kan. Dah namanya pon WANITA...punya hati dan naluri yang halus. Memang cepat tersentuh. Tengok citer sedih dah mengalir air mata. Baca kisah² sedih pon dah meleleh air mata. Tengok gambar² yang boleh mengundang kesedihan pon dah meleleh lagi air mata....hurmmmm...

Note: Hari ni dah last day cuti sekolah. Bermulalah kembali jalan yang sesak.


You Might Also Like

17 komen

  1. Marah pun nanges. Terharu pun nanges.

    Tapi, menangis tu kan luahan terbaik segala emosi. Pas nangis, mst rs lega sket.

    ReplyDelete
  2. saya kuat menangis. sensitip sgt. pantang kena tegur sikit dah meleleh air mata. hehehe. mmg unik dan istimewa wanita ni :)

    ReplyDelete
  3. betul tu kak.. hati wanita ni mmg halus.. cepat terasa & tersentuh... :)

    ReplyDelete
  4. Dan sebab itu banyak lagi gologan soleh itu,..ialah wanita,....dan kerana naluri nya sensitif itu,..tidak sulit untuk dia menitis airmata keranaNya,..dan untuk dia jatuh cinta,..merasai rasa cinta itu padaNya,..kekasihnya yang hakiki

    *** kembalilah rutin jadual yang padat hehehe....***

    ReplyDelete
  5. kesian wanita ni, kenapa la orang takmo memahami, kadang2 sama2 wanita pun takmo faham...

    ReplyDelete
  6. Naluri wanita kan terlalu sensitif..tengok anak kecil tepi jalan duduk dengan ibunya pun dah touching nak nangis...huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. baca artikel tu pun dah rasa nak menangis..

    ReplyDelete
  8. kan..kita wanita hatinya halussss...
    cepat je tersentuh jiwa,laju je airmata kan..

    ReplyDelete
  9. Yela..wanita dan air mata xleh dipisahkan...tgok org mnagis pun kite nk nangis skali...ye dak?

    ReplyDelete
  10. wanita punyai naluri yang sangat halus... namun tetap KUAT... :D

    *gombak kat greenwood fiza... hehe*

    ReplyDelete
  11. KA Pun nangis juga x kira waktu suka mahupun duka hehehe

    ReplyDelete
  12. done clik2 juga yer

    ReplyDelete
  13. saya ni gembira pun nanis.. kalau sedih apatah lagi kan.. mmg naluri perempuan kan

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page