Berlaga Pipi dengan BLOGGER!!!

Friday, April 05, 2013


Alhamdulillah...akhirnya tercapai juga hasrat nak jumpa dengan kakak Blogger nan sorang nih. Siapa dia?



Ini lah dia...kenal tak☺☺. Mungkin ada yang dah kenal kan...Kakak CHO ZILA. Bley terjah blog akak kita ni kalau nak berkenalan ^_^. 1st time bersua muka. Kalau kat dalam blog bukan main susah lagi nak tengok gambar akak kita nih ^_^. Banyak gambar anak² jer...kan kak ☺☺. Nice meeting you kak. Memula rasa macam segan juga, Iyerlah...mak kan pemalu ...ahaks...Jumpa pon sebab ada urusan sket. Tak lama pon. Rasa macam tak puas plak nak berborak. 

Kak...next time kita dating lagi yer. Boleh bercerita panjang sket. Mekasih kak sebab sudi datang office saya. Semoga ukhwah kita berkekalan sampai bila² yer kawan². Even di alam maya sekali pon. 

Ok, ada siapa² yang nak dating dengan saya. Alaaaa...saya duduk area Bangi. Kerja plak kat Cyberjaya.  ...ahaks...macam ko fofular sangat kan.

Note: Ahad ni balik Perak...Kg Gajah. Ada kawan² yang duduk area sana ker? *wink*


You Might Also Like

24 komen

  1. alhamdulillah akhirnyer ke temu jua

    ReplyDelete
  2. pak mentua saya asal batu gajah gak.. pernah smp sana sekali. tapi kg apa jangan tanya saya tak tau nama kg tu :P

    ReplyDelete
  3. akak slim,..jeles ini hehehe

    kita perak,..blh ayah en.suami

    ReplyDelete
  4. wahhh rasa best giler kalau dapat bertentang mata dgn kawan alam maya kan :)

    ReplyDelete
  5. ooo...ko jumpa ngan kak cho rupanya. bestla lenkali leh dating2 lagi.

    Balik perak rumah sape tu?

    ReplyDelete
  6. wah seronok leh bertentang mata yer

    ReplyDelete
  7. sronok la jumpa membe alam maya..kakak,saya nak tanya mana beli sambal belimbing hitam aritu ye? mengidam rasanya..nnt email saya ye twentytwodecember@gmail.com makasih

    ReplyDelete
  8. malu kita... jom berkenalan ngan fiza yang comel lote....

    ReplyDelete
  9. jauh nak mengedate.. cyberjaya plak tu. kalau dekat dmansara lama dah hihi

    ReplyDelete
  10. bestnya dapat jumpa....bilalah kita mo jumpa ni noks.....hehehe

    ReplyDelete
  11. Bestnya dapat berjumpa rakan blogger secara real. Mieya entah bila lah nak merasa

    ReplyDelete
  12. owhhhhhhhhhh..hehe

    akak! selalu terjah blog,muka azalia and dik ya je..hehe..
    dua dua manis orangnya..

    bila kita laks nak jumpa b3 ni?? =p

    ReplyDelete
  13. kenal fiza, wahh syioknya dapat berlaga pipi ye, insha allah nnti suatio hari kita pasti ketemu hehehe

    ReplyDelete
  14. akak yg kurus tudung coklat tu kenal la yang akak cho zila tu tak kenal pulak hihi

    ReplyDelete
  15. bestnya bergeder2

    selalu pergi bangi beli brg kek hehe

    ReplyDelete
  16. aha...saya duk rawang...meh ler..

    ReplyDelete
  17. Mak mentua cikgu org teluk intan,tp la ni duk simpg pulai

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page