Birthday Party Sammy & Suci!!!

Tuesday, April 16, 2013



Weekend aritu dapat birthday invitation dari my good friend ELY. Perkenalan yang bermula dari forum Susuibu.com...melarat sampai ke blog, seterusnya dialam reliti. Persahabatan yang masih kekal hingga hari nih. Dan semoga ianya kekal sampai bila² yer ELY ☺☺.

Birthday party untuk birthday boy SAMIUL MALEEK 5 Tahun dan juga untuk birthday girl SUCISONIA MARYAM 1 Tahun. Sedap dan unik kan nama anak dara ely nih. Acara bermula pukul 4.00 pm. Tahun ni pecah rekod sebab kami orang pertama yang sampai. Kalau tak tu selalu jadi tetamu terakhir. Tuan rumah plak keluar gi amik kek ngan birthday girl. Jadinya kami dilayan oleh bapa dan bapa mertua/mak mertua ely yang peramah tu. Sebelum acara bermula dan tetamu bakal membanjiri rumah, meh kita posing dulu 

Qhalif dan belon...tak dapat dipisahkan. Naik juling bijik mata tu nengok belon ye nak ^_^

Qahirah dan Maksu...sama² comel ^_^

Ibu dan budak botak. Comel tak kami...comel kan...ahaks...

Kali ni birthday party buat kat rumah baru ely di Bandar Kinrara, Puchong. Cantik dan beso rumah ko nok. Paling suka tengok dapur. Aku hanya boleh verangan jer lah nak dapat umah macam nih...huhuhu...Ok, sambung citer. Acara dimulakan dengan bacaan doa selamat. Pastu baru acara makan² bermula. Makanan pon suma sedap² #akukankuatmakan. Bila tetamu makin ramai, baru acara potong kek dimulakan. Tak sempat nak snap gambar. Dah kelam kabut dengan anak². 

Anak² yang tak ready. Mommy suci and ibu qhalif yg over kan...hehehe...


Last but not least, puan rumah dengan tetamunya plak posing. Thank you so much buat ely and family for the birthday invitation. Kenyang perut kitorang dijamu dengan makanan dan kek yang sedap. Lama sangat tak jumpa si ely nih. Nanti kita dating lagi erk. Bley bercerita panjang. 

Untuk SAMIUL MALEEK dan SUCISONIA MARYAM...Happy Birthday to both of you. Semoga menjadi anak yang soleh/solehah, ditetapkan iman, dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik dan smoga membesar sebagai anak yang bijak pandai. 

Note: Erkkkk...banyak pulak gambar puan punya blog ni. Sekali sekala over expose kan, apa salahnya ☺ 

Extra Note: Line tenet macam siput khinzir, loading panjang bebenor...arghhhh... 


You Might Also Like

28 comments

  1. alahai.. sedapnya nama2 anak dia.. samiul dan sucisonia..

    ReplyDelete
  2. betul la kak, tgk rumah kwn akak tu nampak besar je. teringin nk ade rumah camtu. happy birthday to SAMIUL MALEEK dan SUCISONIA MARYAM. sedap nama mereka :)

    ReplyDelete
  3. SELAMAT HARI LAHIR BUAT MEREKA.. :)

    ReplyDelete
  4. sekali sekala expose tu yang mahei tu..huhu...uniknya nama anak2 ely ni ye. tetiba verangan nak buh nama anak lakkk..hik hik

    ReplyDelete
  5. bb sgt2 comel ....
    nama bday boy & gurl terbelit2 nak nyebut ekkeke .. sedapp bila baca berulang2 ;)

    ReplyDelete
  6. Cantik nama birthday girl...

    ReplyDelete
  7. ha.. ha.. sesuailer fiza pakai tudung gitu.. nampak ceria...
    seronok nyer dari alam maya ke alam nyatakan..

    ReplyDelete
  8. Happy belated birthday for both of them... Qhalif pun dah pandai menikmati kegembiraan Fiza..

    Sesekali jadi tetamu terawal best juga:)

    ReplyDelete
  9. Mesti bestkan. Cutenya qhalif. Bolat :)

    ReplyDelete
  10. wow.. ade nampak sesuatu.. hikhikhik! terjebak ke?

    ReplyDelete
  11. Ha ah sedap la nama Suci, unik. Happy birthday to both them.

    Puan belog harus la expose sekali sekala, baru la dapat kami lebih kenal dan lebih cinta ;)

    ReplyDelete
  12. meriah...

    hehe..ok lah tu fiza..nanti kalau saya terlanggar bahu,kenal lah fiza terutama si budak botaks yang chumel itew..hehe

    ReplyDelete
  13. uniknya nama kedua2 tu...first time dengar nama cmtu...happy birthday for both of them 2...

    ReplyDelete
  14. mestilah comel puan blog pakai fareeda gitu... sesekali expose kan..

    ReplyDelete
  15. oo..sangat unik nama anak dia...
    baguslah kalau gitu...perhubungan alamaya terus ke dunia reality....
    apa salahnya fiza blog sendiri haha....

    ReplyDelete
  16. kalau xslap sy, gambar forst yg fiza tunjuk @ nak gtau yg fiza prgnant ms jumpas ely la kan

    ReplyDelete
  17. wah namanya yang unik... heppy birthday tuk dua budak comey tu

    ReplyDelete
  18. comelnya Qhalif..mak pun comel juga..:)

    hepi beday sammy dan suci..cute nama ni :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive