TABITA Skincare

Friday, April 26, 2013



Ada yang tengah pakai produk ni ker? Semalam terbaca berita mengenai produk TABITA ni yang dikongsikan oleh seorang rakan. Berita dari STRAITSTIMES Singapore. Untuk lebih lanjut, boleh baca kat SINI.

Note: Berhati² dalam membeli produk kecantikan. Pastikan ianya berdaftar dengan KKM. Better safe than never kan. 


You Might Also Like

29 komen

  1. salam jumaat..x penah pakai..produk dr indon kan yg n…takuttt..hehe

    ReplyDelete
  2. Eh??mahal tabita ni..tp ramai yg pakai..

    ReplyDelete
  3. takut dengan macam2 produk sekarang ni

    ReplyDelete
  4. yes kak. aritu dah keluar berita psl ni. sbb produk tabita ni akan menipiskan kulit. so, mmg bahaya.

    ReplyDelete
  5. Macam2 produk kecantikan di pasaran skrg.. takut nak guna/pakai bila tgk ada kesan sampingan yg terjadi..
    berhati2 :)

    ReplyDelete
  6. tak pakai & takut nak pakai sebab terbaca review yg produk ni mengakis kulit muka

    ReplyDelete
  7. mengakis pulak, menggelupaskan kulit muka..mengakis tu macam teruk benor bunyinya ..haha

    ReplyDelete
  8. akak kalau muka pakai pencuci fair n lovely je..bedak kadang folow me, kadang garnier, kadang pureen bedak baby, freshner akak tenyeh limau nipis haha..tak berani nak try macam2 ni

    ReplyDelete
  9. gitu yerk.. tu ler pasal nampak yang pakaini kemain berseri2 muka..

    ReplyDelete
  10. Adik ipr saya mmg pakai produk nie.. Tq sharing ya..

    ReplyDelete
  11. dorang ckp ok.. tapi dah diharamkan kan??

    ReplyDelete
  12. kawan aku pakai produk ni nok...kulit dia halus mulus gitu...

    ReplyDelete
  13. dee dulu adalah tergerak hati nak beli tapi dee google tgk review dan kesan..mujur dee survey dulu..mmg tak jadi belilah...hehehe..

    ReplyDelete
  14. tak guna. sbb blh tahan jugak $$$ harga nye kan.

    ReplyDelete
  15. Nasib baik i xpakai prodcuts pelik2 ni

    ReplyDelete
  16. Tak pernah dengar nama produk ni...

    ReplyDelete
  17. ramai kawan2 kita pakai benda ni.kita pun igt nak pakai tp tgh penuh kan tabung cap ayam dulu :)bila dengar cite mcm2 idok le berani nak membelinya

    ReplyDelete
  18. uih...mmg tak berani pakai sembarangan.
    saya ni pakai facial wash simply siti je..segala moisturizer bagai tak pernah pakai..kalau stat pakai,stat la gatal kulit.udahnye..togel je la..sapu bedak.. =p

    ReplyDelete
  19. tgk product dulu sebelum guna..... kena hati2....jgn pakai sapu jer....

    ReplyDelete
  20. kecoh kan pasal produk tabita ni....ada yg kata leh sebabkn keguguran lg..wallahua'lam...yg pasti kalau kita nk guna,kita kna pndai nilai....

    ReplyDelete
  21. baru tau kah produk ni..sblm ni blm pernah dgr lagi

    ReplyDelete
  22. tak pernah dgr nama produk nie

    ReplyDelete
  23. Memang kena lebih berhati-hati kalau nak beli produk kecantikan skang ni

    ReplyDelete
  24. tq share this yer fiza

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page