GAMBAR Paling POPULAR Sepanjang PILIHANRAYA 13!!!

Tuesday, May 07, 2013


Popular lah sangat kan. Masing² tak nak ketinggalan nak tunjuk kan. Dah macam berebut² plak nak tunjuk...ahaks...Kat FB, kat INSTAGRAM, kat blog pon tak terkecuali juga. Rasanya masing² dah tau gambar apa yang paling fofular sangat kan. Gambar apalagi kalau bukan gambar:


Gambar jari lah. Lihat jariku...runcing tak? Runcing kan...hehehe...Bukan main meriah lagi wall FB dan INSTAGRAM dengan gambar jari jemari yang dah dicalit dengan dakwat kekal ni. Kekal ker? Ok...meh tengok jari mak jemah ni.


Nampak tak? Masih berbekas sisa dakwat kekal walaupon dah masuk hari yang ketiga. Nampaknya petugas SPR goncang betul² botol dakwat tu ^_^. Uols punya dah hilang ker? Ok...yang ni plak gambar jari paling terbaik:


Siap dengan kertas undi dan nombor siri lagi ko. Ko hado...hehehe...Kelassss mak jemah. Sempat lagi tu. Nasib aku tak amik gambo siap dengan tanda pangkah sekali.

Note: Masih lagi perang PRU13 di laman² sosial. Sudah² lah tu. 



You Might Also Like

23 komen

  1. btol2.smlm sume tak nak kalah :p

    ReplyDelete
  2. untung la..tunggu lagi 5 thun..saya pulak tunjuk jari..ahaha..

    itu lah...tunggu lgi sebulan senyap la..huhu

    ReplyDelete
  3. rasa dh buhsan tgk FB , tak abis2...mmmm...aku tak up pon gambo jari..kikiki..malas

    ReplyDelete
  4. guwe nan hadooo...huhu...takleh nak balik perak jadik takdela gambo jari runcing guwe..hehe...kalo ko tgkp gmbr yg dh berpangkah lagi kelassss kan nok..hehe

    ReplyDelete
  5. memang femes la gambar jadi bersama dakwat kekal..lagi2 masa hari ahad hari tu....berderet gambar mcm ni....huhu..

    ReplyDelete
  6. muger2 negara akan TATAP aman damai sejahtera sentosa senantiasa hendaknyeer.., aminn

    ReplyDelete
  7. cuba check betul2 peraturan SPR...kalau tak silap saya lah kan, tak boleh papar gambar kertas undi to public...rasanya lah ;)

    kalau betul tak boleh, better awak delete, mana lah tau ada malaun yg gi report...:)

    ReplyDelete
  8. tak hilang jugak lg huhuhuhu....

    ReplyDelete
  9. akak pun masih kagumler camner boleh dapat amek gambar kat dalamtu.. akak punyalah ngeletar nak amek...

    ReplyDelete
  10. adehhh! tkthu pon ada lambang gajah. hahaha

    ReplyDelete
  11. tulah.. keputusan pun dah ada, terima ajelah dgn hati terbuka .. sistem demokrasi kan !

    ReplyDelete
  12. memang fames gambar jari..hehehe
    skrg pun perang PRU lg.. xhabis2

    ReplyDelete
  13. betol2 sape yang takde maksudnye dia tak mengundiiiiii

    ReplyDelete
  14. kan.... semua amik gambar jari^^

    ReplyDelete
  15. tak kan sudahnya..haha
    nice jari lah :)

    ReplyDelete
  16. Sempat jgk ya ambik gambar kertas undi tu.......

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum fiza...ni lah die gambar yg paling popular masa pilihan raya...;)

    ReplyDelete
  18. haha...hilang jugak... =p

    tu lah..sudah2 lah..letih kan tgk orang perang di u tube la..fb la..aishh....tah la..no comment..hehe

    ReplyDelete
  19. sempat lagi tue ambik gambar sebelum pangkah. tue yang tatahan tue hihihi

    ReplyDelete
  20. Memang sangat popular..
    Jari biru..
    heeheheh..

    ReplyDelete
  21. Tak sempat hari tu nak snap pic!

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page