HADIAH dari RAKAN BLOGGER

Thursday, May 23, 2013



Alhamdulillah...hasil dari blogging. Terima kasik banyak² buat KAK INA HASHIM. Cantik keychain tu. Bukan satu, tapi dua kak ina bagi. Buat MASYA sebab bagi key chain sempena ucapan untuk hari jadi beliau *rasanya lah*. Untuk PAPA MIFZ sebab sudi bagi FM untuk top commentators. Bertambah koleksi FM saya. Dan juga buat CCI sebab terpilih sebagai pemenang giveawa anjuran beliau tempohari. Cute sangat Bookmark ni. Jom terjah blog mereka ☺☺

Semoga ukhwah yang terjalin di alam maya ni berterusan sampai bila².

Note: Yeayyyyy...selamat datang jalan yang lengang ☺☺


You Might Also Like

28 comments

  1. alhamdulillah, cantik2 hadiahnya fiza:)

    ReplyDelete
  2. Banyak dapat keychain tu.. Rezeki2.. =)

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya......walaupun kecik je tapi sangat bermaknakan fiza

    ReplyDelete
  4. banyaknya dapat..hehe..rezeki..tahniah yea kak ^^

    ReplyDelete
  5. aida yg jeles dgn fiza yg dpt hadiah FM :-)
    hi hi hi...

    ReplyDelete
  6. tahniah fiza, bertambah koleksi ye, heheh yelah tak sabar nak cuti sekolah kan

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum fiza...tahniah2 dpt hadiah dr kekawan alam maya...:)

    ReplyDelete
  8. Memang seronok dapat macam2 dari rakan2 bloggerkan? hihi

    btw, tahniah fiza bertuah untuk dapat buku Dahsyatnya Doa Ibu... Nanti emailkan address ya :D

    http://dialoguda.blogspot.com/2013/05/mini-giveaway-4-pemenang.html

    Maka bertambahlah lagi hadiahnya... :D

    ReplyDelete
  9. WAH.. BESTNYER.. TAKDE KE BLOGGER NAK KASI SAYA BARANGAN MILO? :)

    ReplyDelete
  10. bestnya... blogger2 byk murah hati kan.

    ReplyDelete
  11. wowww banyaknya keychain. tahniah! :P

    ReplyDelete
  12. best tu. dah lama tak merasa hadiah dari member blogger.wuuuuu

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum fiza...tahniah2 yer...;)

    ReplyDelete
  14. wah wah banyaknya dapat hadiah..lawa2 gitu..tahniah tau..huuhu

    ReplyDelete
  15. wahhhh bestnya dapat byk hadiah :D

    ReplyDelete
  16. Tahniah...banyak tu...seronokkan dapat hadiah!

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive