IBU Ratu Hatiku (^_~)

Monday, May 13, 2013


Saya sayang IBU saya. Hari² adalah HARI IBU ☺☺

Sweet moment ☺☺

Siapa tengok rancangan NONA smalam? Sedih sangat bila tengok Ibu² yang ditinggalkan di rumah kebajikan. Tergamaknya anak² mereka. Seorang ibu boleh menjaga dan membahagiakan lebih dari seorang anak. Tapi kenapa seorang anak tak boleh nak menjaga dan membahagiakan seotang ibu? Syurga dibawah telapak kaki IBU. Semoga kita tak tergolong dalam golongan orang yang melupakan jasa IBU.

Arghhhh...Saya rindu mak saya. Mak yang jauh dimata dekat dihati. Saya sayang mak saya ketat². Dah beberapa bulan tak jumpa mak. Hanya berhubung melalui telefon jer. Cepat² sembuh yer mak. Semoga badan mak kembali berisi seperti sebelum nih.  


When you are a MOM, there is no such thing as privacy. Semua ibu² pernah alami situasi macam ni kan? Mengaku jer lah. Nak tak nak, terpaksalah angkut jugak anak² masuk toilet.

Note: Tak sabar nak tunggu cuti skolah sebab nak jumpa mak ☺☺



You Might Also Like

24 comments

  1. ooo...situasi tu belum berlaku pada KY lagi heeee

    namun anak2 adalah permata hati

    ReplyDelete
  2. nasib baiklah mak saya dekat huhuhuhu ...

    ReplyDelete
  3. Alolo, sweetnya.. Teringin nak cium & dicium anak sendiri.. Selamat hari ibu Fiza! ^^,

    ReplyDelete
  4. mak ko kt ner nok? bkn dekat ke je ngan umah ko? selamat hari ibu ye..tak sabor nak tggu ahmad reti buat kad sendiri..jeles nengok orang lain dpt kad..muhahaha

    ReplyDelete
  5. selamat hari ibu.. seronoknyer tengok.. mak pun sronok gak kan.. terharu tau...

    ReplyDelete
  6. Memang sedih kan bila lihat fenomena ibu bapa di tinggalkan di rumah org2 tua....Betul lah kata pepatah..." anak 7 - 8 orang, ibu boleh saja menjaganya, tapi ibu seorang, belum tentu anak yg 7-8 org tu boleh sama sama jaga"

    ReplyDelete
  7. selamat hari ibu juga..hari2 hari ibu..hari2 istimewa.

    ReplyDelete
  8. Yang gambar katun tu terus terang pernah terjadi....hahaha sadis kan, nak buat camna, dah ibu namanya kan...huhu

    ReplyDelete
  9. Kakak tak pernah buat Fiza sebab kakak bernasih baik sebab ada bibik. Kelakarlah juga:)

    Rancangan NONA tu buat airmata kakak luruh Fiza ditambah kakak menonton sendirian...

    ReplyDelete
  10. selamat hari ibu...hari2 hari ibu kan

    ReplyDelete
  11. adoiiiii terlepas rancangan NONA ok balik nanti nak tgk kat youtube la...

    ReplyDelete
  12. suka la gambar no 2 tu c0mel...aaah betul time kecik ngikut nyer maknyer kemana toilet pun sanggup nunggu...hehe

    ReplyDelete
  13. selamat hari ibu,fiza!
    hehe.btol la tu.kdg bkn toilet je.nak makan pun sembunyi jap kt dapur.haha.br dapat menelan :p

    ReplyDelete
  14. suka tgk pic atas tu.. so sweet !

    ReplyDelete
  15. hahaha..i xlah angkut..tp i x kunci pintu..

    happy mother's day sis..

    ReplyDelete
  16. Comel gambar tu...
    Selamat hari ibu.. :D

    ReplyDelete
  17. Selamat Hari Ibu Fiza.. maaf terlewat wish .

    ReplyDelete
  18. tengok, mmg menentuh hati, mak boleh jaga 10 org anak tp anak belum tentu boleh jaga. mak

    ReplyDelete
  19. hahaa.. sy kan, pnh angkut msk toilet.. pgah mndukung time nk msk.. haihhh... punya susah nk buat keje

    ReplyDelete
  20. hahaa.. sy kan, pnh angkut msk toilet.. pgah mndukung time nk msk.. haihhh... punya susah nk buat keje

    ReplyDelete
  21. hehe..kalau dah jadi ibu mesti best..dapat rasa hari ibu tu macam mana..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive