Petanda Sakit Mental...Saya dah Terkenal!!!

Friday, May 10, 2013



Iyer...kita semua dah terkena penyakit ni. Sebab salah satu petanda tu memang ada pada kita kan. Mengaku jerlah ^_~. Asal nak makan jer...mesti nak amik gambar dulu. Pastu upload kat FB, Instagram dan Blog. Bukan makanan jer. Apa saja aktiviti harian mesti nak capture dan letak kat laman sosial. Betul tak...betul tak...betul kan. 

Note: Dah jadi trend gamaknya. Cuba tengok kat kedai makan dan kat mana² jer...masing² dengan gadjet. Dah macam anti-social. Tak hirau keadaan sekeliling.

You Might Also Like

25 komen

  1. hahaha....nak upload gambar lain lah lepas ni....

    ReplyDelete
  2. yang buat kajian pun mental jugak sbb macam dah takde benda lain nak kaji

    ReplyDelete
  3. depa dah tatau kajian apa nak wat, pastu utk hilangkan kebosanan timbul idea ni ..ahakz…dunia sekarang terlebih pakar ….entah yg pakar tu sndiri pon sama suka upload gambar makanan..akakaka..kan kan

    ReplyDelete
  4. Haha..terasa, sbb sy pun mcm ni jgk..
    Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too :)

    insanbiasabiasa.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. hehehe.... betul ke ni !

    ReplyDelete
  6. taknak jadi camtuuu...hhuhuhu..paling sakitnya hati bila kita bercakap dgn orang tp orang tak kosentret sebab ngadap hp. errrr...tp diri sendiri pun buat gakkk...camne tuuu

    ReplyDelete
  7. hahaha, kira aku pun sakit mental jugak...

    ReplyDelete
  8. akak pun sokmo kena, dgn laki akak sekali yg support selalu touch up2 makanan bagi lawa bila bini dia nak snap..kesian2, mental rupanya yek,ekekek :)

    ReplyDelete
  9. hahaha.. x pasal jer.. dapat sakit mentalkan..

    ReplyDelete
  10. hehehe...tambah kalau makanan tu comel dan cantik..kan??

    ReplyDelete
  11. kdg2 org tua2 pon pdg pelik..apakehal makanan pon nk amik gambar? hahahaha

    ReplyDelete
  12. hehe.btol la tu :p jaman moden ni..sape yg normal yg tak sakit mental ye.hahaha.

    ReplyDelete
  13. Alamak, kita pun dah masuk dalam list jugak.. Tapi betullah gadget2 canggih ni ada kebaikan dan keburukannya jugak.. Bila dah sibuk dgn gadget masing2 dah tak hirau orang sekeliling.. Sometimes boleh membahayakan keselamatan juga..

    ReplyDelete
  14. kahkah... Selamat lah Mieya bukannya macam nie.

    ReplyDelete
  15. hahaha...kena btg hdg sendiri nih...

    ReplyDelete
  16. a`aa... cuma en suami sy je yg tak suka.tiap kali sy bawa keluar phone pasti kena sebijik... hihi

    kn dah terkena ni.. lagi best.. huwaaaa

    ReplyDelete
  17. hehehe betul betul betul... :P

    ReplyDelete
  18. betul tu..tp bukan sakit mental kalu buat mcm tu,saje nak share ngan kengkawan je kan?

    ReplyDelete
  19. Errrrkkkkk..
    Tergolong ke ek???
    ahehheheheheh...

    ReplyDelete
  20. Ramai yg bangkitkan isu ni.. Kurang setuju dengan isu ni. Rasanya itu satu cara release stress kita.. Jangan keterlaluan sudah..

    ReplyDelete
  21. dah namanya food blogger cmne ek? tkkn nak amik gmbr gigi terselit makanan plak? haha.. nati org lagi ckp kita SIAU~ :D

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page