Ratu Bedak!!!!

Thursday, May 23, 2013

Saya dan bedak memang tak dapat dipisahkan ☺☺

Alahai anak daraku qahirah. Dah macam tepung gomak dibuatnya. Ibu tengah solat, dia plak syiok main bedak. Memang ratu bedak betul. Pantang nampak bedak. Kalau boleh nak dihabiskan sebotol. Bila ibu bagi sediri bedak letak kat tangan, tau plak complain 'alaaaaa...sikitnya'. Sebab suka pakai bedak tepek banyak² macam dalam gambar tu lah >_<.

Aritu lagi best. Projek dua beradik. Di taburnya bedak atas lantai, pastu main macam gelongsor tu...alaaaa...macam gelincir tu *buat2 faham sudah ☺*. Habis lantai rumah suma berbedak. Fengsan ibu ko nak.  Sebab tu bedak kat umah tu kena sorok. Tak pon letak kat tempat palng tinggi. 

Note: Tak sabar nak tunggu share naik...masyukkkk $$$$$



You Might Also Like

28 comments

  1. Adessss, habis bedak ibu nak oiii.. Sbar jelah.. Hehe! =)

    ReplyDelete
  2. budak2 mmg suka main bedak..best kot..hehehe...

    ReplyDelete
  3. apa yang kau buat itu.. sudah mcm tepung gomak..

    ReplyDelete
  4. hahaha..dah boleh geng ngan bambam ni kak. dia pun suka main bedak

    ReplyDelete
  5. hehe..budak2 dgn bedak mmg tak boleh dipisahkan

    ReplyDelete
  6. hahahhaha budak2 mmg pantang nampak bedak..

    ReplyDelete
  7. wangi sangat kot bedak tu. tu pasal anak dara tu suka sangat huhu

    ReplyDelete
  8. bedak memang mainan paling best oleh anak-anak. anak aida, syuhada tu, da 6 tahun masih main bedak lagi!!!

    ReplyDelete
  9. aha comelnya dia, ptuih melepak dah haa..
    habislah bedak koo fiza :)

    ReplyDelete
  10. Hihi... syok kakak tengok dia sengih happy tu Fiza. Seronok tak terkata sebab putih dan wangi. Kakak rindu saat ini tau - dulu masa anak kakak kecik pun sama tak boleh alpa sikit:)

    ReplyDelete
  11. hehehe..klakar...suka main bedak yer =)

    ReplyDelete
  12. fengsan nak mengelapnya kak.. hehe.. tapi dulu kecik2 saya pun tabur bedak atas lantai.. hehe.. sbb bes..

    ReplyDelete
  13. heheh dapat bedak sebotol habislah sementara mamanya nak siap solat ;)

    ReplyDelete
  14. ya tuhannn
    habis satu badan .. kekeke
    nak membeli bedak layie lah nie ;)

    ReplyDelete
  15. tu dia..hahahah..
    lawak la rupa gitu..:)

    ReplyDelete
  16. mak aiii... kemain dia main bedak... bedak kat rumah ni pun letak tinggi2...

    ReplyDelete
  17. wah!!!!!bukan maen seronok dapat bedak...hakhakhak!!!!

    ReplyDelete
  18. BETULLAH TU, DAH MACAM TEPUNG GOMAK..

    SHARE APA YANG NAIK TU?

    ReplyDelete
  19. budak2 suka main bedak.. mcm adam khaleef jugak....

    ReplyDelete
  20. amboi...sukanya dia main bedak.. hehe

    ReplyDelete
  21. chumelnyeee..hepi dapat main bedak,bila ibu tak nampak ye =p

    ReplyDelete
  22. aku pernah main macam ni masa kat hostel form 1 ok!! letak bedak kat kipas

    ReplyDelete
  23. haha..bdak2 mmng camtu kak..kalau kena mak yang penyabar, diam lagi..kena mak yang bising, mau kena sekali tu..hehehe

    ReplyDelete
  24. hehe..sampai kena sorok bedak tu..huhu

    ReplyDelete
  25. fuhhhh....terkejut mak limah hehehehe

    ReplyDelete
  26. akak faham...sama je dgn anak2 akak tu

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive