Terjebak dengan HALEY CHIFFON BLOUSE by ThePoplook!!!

Thursday, May 30, 2013



Cantik tak? Ikut mata aku ni cantik lah. Colour pon cantik² uols. Tapi aku frust sebab tak dapat nak sambar batch ni. Sekejapan jer dah 'out of stock'...huhuhu...Tunggu ThePoplook restock pon macam tu juga. Macam goreng pisang panas. Suma nya habis terjual. 


Petang smalam bukak FB ThePoplook. Sekali ada Haley Chiffon Blouse nih. Apa lagi...cepat jer tangan tu gi website. Dah selamat pon merembat 2 helai...haishhhhh...Suka baju ni sebab BF friendly. Senang nak menyusukan anak. Lagipon baju ni loose dan labuh menutup punggung.

Bila shopping dihujung jari kan. Kalau ikut nafsu membeli, bley kering dibuatnya. Sebab ada lagi baju yang berkenan di hati. Tapi tak bley lah macam tu kan. Kena kawal sket. Kita tunggu hujung bulan ni plak....ahaks...

Note: Office ni dah macam kutub utara plak. Baru lepas service air-cond katakan. Sejuk tahap gigil dah ni. 



You Might Also Like

32 komen

  1. sini pon gigil meh..mmmm...jemah pon ada rembat 1 gak...tp alahai cam beso la pulok

    ReplyDelete
  2. waaa..cantik la baju nie...berkenan sungguh...hehehe...nak jugak beli...

    ReplyDelete
  3. dee pun ada few poplooks blouse and dress..tp tulah..cepat je abis..kaler yg dee nak dah takde..huhu..

    ReplyDelete
  4. Suke gak tp was-was nak beli sbb sy tinggi. Nmpk labuh tp tkot fitting ni, jdk senteng...berkenan sgt tau.

    ReplyDelete
  5. wahhh..cantik2lah kak!
    kalau ikutkan nafsu, mmg rembat je semua tu kan. hahaha

    ReplyDelete
  6. tutup mata tak mahu terjebakk.. lariiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  7. cantik la..sy pun dah lama tgk org cite psl baju ni tp nak beli sendiri tak reti..huhu..

    ReplyDelete
  8. kalau badan lansing elok la.. cam saya ni cam tak sesuwai je rasa.. :(

    ReplyDelete
  9. fai pun memang tengah survey2 baju untuk nursing ni.. nak pi singgah jap la website pooplook tu... thanks kak for sharing :-)

    ReplyDelete
  10. berkenannn jugak! cantik kan?

    ReplyDelete
  11. Mmg cantik tp jarang pula shopping online ni....

    ReplyDelete
  12. hihi.. kiter pun selamat membeli ari selasa tu. ikutkan arini patutnya dah sampai. kiter beli warna maroon. mmg utk breastfeed pun. nanti kiter melaram sesama yek.

    ReplyDelete
  13. cantik-cantik, tapi KY lebih gemar pakai pakaian muslimah

    ReplyDelete
  14. BAGUSNYA SIAPA YANG BERNIAGA TU.. SIAP SOLD OUT..

    ReplyDelete
  15. alolo jeles sungguh tengok orang selim melawa macam2 baju boley layanz..tapi kite kena kasik slim dulu baru boley poplook.. `

    ReplyDelete
  16. a'aa la...wane dia mmg cantik!!

    ReplyDelete
  17. cantik!!! mmg tgh survey2 gak baju ala2 mcm ni

    ReplyDelete
  18. alaaa selalu je ada email dari po look nie .. nak grab tapi takut x padan huhuh

    memang cantik2

    ReplyDelete

  19. eh, saya nak tumpang promosi blog. ada mini kontest untuk menghargai pembaca budiman.

    sila lawat blog saya ;)
    http://betacemerkap.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. ala santeknya fiza blouse tu, mmg kaler sweet sangat2, kene terjah gak ni hehe

    ReplyDelete
  21. comey blouse macam ni kan fiza :)

    ReplyDelete
  22. memang lawa2 sebab tu aku tak berani buka lama2 website diorang..takut terjebak..haha

    ReplyDelete
  23. cntik.dulu penah gak tjebak dgn poplook.skang da insaf bila duit tabung susut nilai.haha.

    ReplyDelete
  24. saya tak berani berli online..takut ketagih..hehehe

    ReplyDelete
  25. So far tak pernh beli on line lagi Fiza

    ReplyDelete
  26. cantikkk...zee skrg tengah tahan nafsu dari beli online..hahaha

    ReplyDelete
  27. KA pulak x brp minat beli on line ni

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page