WW # 30: Masa untuk MEMBACA!!!

Wednesday, May 29, 2013


Fresh from oven sebab baru sampai hari ni ☺☺

Note: Selamat membaca buat diri sendiri. Kalau nampak macam blog sunyi sepi tu...faham² lah. *Iyolah tu Fiza, padahal ada jer nak citer ni*...hehehe...


You Might Also Like

23 comments

  1. huh lama benar tk baca novel.. hehe..dulu masa2 remaja mmg satu hobi ni..:)

    ReplyDelete
  2. Rajin fiza baca novel kan..
    Saya suka tgk drama dari baca novel..saya sabar tunggu episod,tapintak sabar kalau baca novel..nak cepat je selak to the end..haha

    ReplyDelete
  3. Selamat membaca ya.. jgn lupa masak tau.. ada yang tarik muka 14 nanti hi hi

    ReplyDelete
  4. enam2 dh bace..
    hehe..playboy itu suami aku? tu bwu je hbs bace..
    best..
    sume best..
    klu akk bli biarlah ym terus berbicara pun best..smbgngan dr biarlah ym berbicara..
    slmt membaca..
    acik lana..suri ryana n hani ramsul..karya besh2..

    ReplyDelete
  5. banyaknya novel!
    nak pinjam sat. hehehe

    ReplyDelete
  6. NANTI BOLEH LE KONGSIKAN APE YANG DIBACANYE TU..

    ReplyDelete
  7. Tinggi stok bacaan.. enjoy!! ;)

    ReplyDelete
  8. hihi..selamat membaca

    akak tahniah menag buku kat blog kak nora ye

    ReplyDelete
  9. rajinnya baca novel ye noks ;)

    ReplyDelete
  10. diriku xde masa nak membaca huhuhu

    ReplyDelete
  11. Dari enam itu satu aje yg ada di rumah kakak - tapi anak dara kakak yg beli.

    ReplyDelete
  12. Wah buku acik lana tu, best sangat

    ReplyDelete
  13. rajinnyer membaca...sy ni plk buku byk tp bila virus 'm' melanda memang biar kan je semua buku2 yg ada tu...hehe...

    ReplyDelete
  14. kalau saya, mau setahun blm tentu hbs baca ni.. hihii

    ReplyDelete
  15. banyaknya novel, semuanya menarik :)

    ReplyDelete
  16. hehe...kurang suka baca novel..

    ReplyDelete
  17. membaca jambatan ilmukan hehehe. selamat membaca

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive