1 JULY 2007 - 1 JULY 2013...Selamat Hari Lahir IMAN HAKIMI

Monday, July 01, 2013


"On this day, we were given the most precious GIFT
The GIFT that we made from LOVE
Six years have past and
we're still loving this GIFT till the end of our life"

1-3 Tahun
4-5 Tahun
6 Tahun

Selamat Hari Lahir IMAN HAKIMI BIN HUSAINI
6 Tahun masa berlalu. Masih terbayang kesakitan itu...kesakitan melahirkan kamu
Dugaan sepanjang 6 tahun membesarkan kamu bersama abah dan ibu
Keluar masuk hospital 3 kali membuatkan abah dan ibu susah hati...dugaan dariNYA buat kami
Bermula dengan BRONCHITIS di usiamu 8 bulan
HIGH FEVER di usia 2 Tahun
Dan terakhir, [ROTAVIRUS] di saat usiamu 3 Tahun
Alhamdulillah...tiada lagi episod keluar masuk hospital selepas itu

Doa ibu....
Semoga IMAN HAKIMI membesar sebagai anak yang soleh
Bijak pandai dan sihat tubuh badan
Semoga dapat menjadi abang yang baik buat adik²
Semoga ditetapkan hati dan dikuatkan iman
Dan semoga berjaya didalam kehidupan didunia dan diakhirat kelak
In shaa allah...

IBU, ABAH, QAHIRAH dan QHALIF sayang kamu >_<

Note: Malam nanti kita celebrate yer. Esok pagi celebrate ngan kawan² kepas plak. 



You Might Also Like

36 comments

  1. selamat hari lahir iman hakimi...

    semoga terus diberikan kesihatan yg terbaik n cemerlang dunia akhirat ye sayang.

    ReplyDelete
  2. aamiin...

    selamat hari lahir Iman, semoga menjadi anak yg soleh

    ReplyDelete
  3. hepi bufday iman hakimi. moga kamu menjadi anak yg soleh sebaik maksud nama mu...

    ReplyDelete
  4. DAH BESAU DAH.. ANAK SAYA YANG SULONG BARU 5 TAHUN..

    ReplyDelete
  5. Bermacam-macam dugaan kan menjaga anak kan....happy bufday abam...

    ReplyDelete
  6. again..happy birhtday iman hakimi :)

    amin amin amin ya allah!

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Lahir IMAN HAKIMI !

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Lahir Iman....semoga jadi anak yang soleh, berguna dan berjaya....amin.

    ReplyDelete
  9. happy birthday abg iman hakimi

    ReplyDelete
  10. Hepi besday yg ke 6 thn.....

    Semoga jd anak yg baik.....

    ReplyDelete
  11. Happy birthday anakanda Hakimi.
    Alhamdulillah anak yg sihat dan cerdik Fiza.

    ReplyDelete
  12. Dah 6 tahun pon masih ingat rasa sakit bersalin tu, inikan pulak baru 3 bulan. Heheh.

    Mesti cemas bila ank sakit masuk spital plak tu. Rotavirus plak tu. Bukan sebanrangan. Sedangkan demam biasa pun tak senang duduk inikan pulak demam panas. Apa2 pun happy bday utk Iman Hakimi.

    ReplyDelete
  13. Happy birthday Hakimi. semoga jadi anak yg soleh.

    ReplyDelete
  14. Happy Birthday Iman Hakimi..semoga menjadi anak yang soleh dan berjasa kepada kedua orang tuamu.

    ReplyDelete
  15. Happy Birthday Iman Hakimi !!!!


    Aminnn..Aminnnnn..Semoga doa ibu dimakbulkanNya...Insya Allah

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah happy 6th birthday iman hakimi ;), semoga jadi anak soleh dan pembimbing adik2 mu, dah besar dah anak bujang ni ;)

    ReplyDelete
  17. selamat hari lahir ke-6 buat iman hakimi. moga menjadi insan berguna di masa hadapan

    ReplyDelete
  18. SEMOGA ANAKMU TERUS MEMBESAR DENGAN SIHAT WALAFIAT..

    ReplyDelete
  19. happy bufday boy!!!!semoga jadik anak yang terbaek!!!!

    ReplyDelete
  20. selamat hari lahir Iman Hakimi bin Husaini... semoga Berjayalah hendahnyer dunia dan akhirat... banyak gak cabarannyer tu fiza... tapi itulah nikmat kehidupan....
    sebaya ngan azalialerni...

    ReplyDelete
  21. heyyy, happy birthday handsome boy!

    ReplyDelete
  22. happy birthday.. samalah tarikh ngananak sedara Ros, Daniel :)

    ReplyDelete
  23. hapy belated bestday ...iman hakimi, moga menjadi anak yg soleh...

    ReplyDelete
  24. happy belated birthday iman hakimi....sama date dgn adik

    ReplyDelete
  25. happy belated birthday kimi...moga membesar jd anak soleh, berjasa pd ibu ayah..berjaya dunia akhirat

    ReplyDelete
  26. Hepi besday iman hakimi.moga jd ank soleh ya
    Makin besar..makin encem.hehe.

    ReplyDelete
  27. happy belated birthday utk dier yer !

    ReplyDelete
  28. hepi beleted beday Iman Hakimi..:)

    moga menjadi anak yg soleh..:)

    ReplyDelete
  29. besarr dah iman hakimi ..
    semoga jadi anak soleh ! cerdik dan pandai ..

    selamat ulang tahun ye sayang !

    ReplyDelete
  30. Slmt hari jadi buat Iman semoga jadi anak yg soleh dan sentiasa sihat selalu.

    ReplyDelete
  31. selamat hari lahir iman hakimi.semoga membesar dan menjadi seorang anak soleh yang bakal menjadi seorang pemimpin negara yang patuh pada suruhan Allah satu hari nanti. amin

    ReplyDelete
  32. hppy birthday iman hakimi...jadi anak yg soleh tau!!!!

    ReplyDelete
  33. wah.. anak fiza sama geng bulan lahir la..heheh
    selamat hari lahir yg ke 6 :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive