Aku Kaya!!!

Tuesday, July 30, 2013


Nampak tak? Mak kaya noks. Kayalah sangat kan. Duit tak kan datang dengan percuma kalau kita tak usaha. Lain lah kalau menang contest kan. Itu memang rezeki :-)

Kalau aku kaya
Aku belanja selamba
Aku beli segalanya
Hadiahkan pada semua

Kalau aku kaya lah kan. Tapi buat masa ni aku kaya dengan anak. Anak dah 3 orang kan...hahaha...Boleh gitu. Biarlah tak kaya pon, asal kaya dgn budi bahasa :-)

Note: Minggu ni dah last kerja. Minggu depan dah start cuti.
posted from Bloggeroid




You Might Also Like

27 komen

  1. SELAMAT TENGAHARI
    ANUM BR LEPAS HBS EXAM
    SINGGAH SINI LU

    ReplyDelete
  2. kaya dengan anak2 tu la rezeki kan

    ReplyDelete
  3. nampak sangat emel ni menipu kan..

    ReplyDelete
  4. UUIIII.. INGATKAN BETUL TADI.. KALAU BETUL, NAK MINTAK 10K JE.. :)

    ReplyDelete
  5. eh best gak kan lagu altimet n awie rapael tuh..kalau aku kaya..same like me..kaya ngan anak2 sama ngan hang la..anak 3..hehe

    ReplyDelete
  6. xoxoxo kalau betul2 lah dapat banyak tu.. makcik kayo!! hahahha

    ReplyDelete
  7. Ait.. dah mood raya nampak.. sabar ya dua-tiga hari je lagii.. lepas tu ENJOY!!!

    ReplyDelete
  8. kalau buat report polis agak2 SKMM boleh trace tak yang buat emel ni ek? geram dgn org2 camni..

    ReplyDelete
  9. ahahha akk selalu dpt nie ..
    semua x tgk dah .. delete terusss !

    ReplyDelete
  10. SELAMAT TENGAHARI
    ANUM BR LEPAS HBS EXAM
    SINGGAH SINI LU

    ReplyDelete
  11. hahaha...kak, nk ckit duit tu ye..

    ReplyDelete
  12. Scam!...ciss nak tipu gitu...sekarang banyakorang hantar email macam ni. sapa yang terkena memang rugi

    ReplyDelete
  13. 3 baru. boleh lagi 7 nok...huhu..baru kaya anak namanya...

    ReplyDelete
  14. kalau la semudah tu kan nak jadi kaya.hmmmm

    ReplyDelete
  15. kalau kaya.. mcm2 benda dah nak beli kan.. hihii

    ReplyDelete
  16. Wow banyaknya....hehehe belanja sikit hihihi

    ReplyDelete
  17. setuju! kalau betul kaya harta sekalipun... hidup tak tenang tak syok juga kan fiza.

    # syukur punya anak2 yg jadi harta paling berharga dunia n akhirat kita semua.

    ReplyDelete
  18. setuju! kalau betul kaya harta sekalipun... hidup tak tenang tak syok juga kan fiza.

    # syukur punya anak2 yg jadi harta paling berharga dunia n akhirat kita semua.

    ReplyDelete
  19. senang2 je kan dia nak bagi duit banyak tu..huhu..makcik kayo :)

    ReplyDelete
  20. minggu depan dah cuti ker?? balik mana?? awal jugak yer...

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page